Avaliações de 't Stoepje Oosterbeek

Avaliações recentes

5.0
I van Bruxvoort
Ontem

Heerlijk gegeten, alles was goed bereid en ook een top bezorging!

Robert Fiering
25 setembro 2022

Het is een paar keer goed gegaan maar nu was het weer hutspot de halve van bakjes met eten zat in de zak de frikadellen speciaal lagen op de zijkant in het zakje de saus konden we uit het zakje schrappen. Jammer heel jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan-Harm Haverkamp
25 setembro 2022

Snacks te koud, was beter.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jo
25 setembro 2022
Bart
24 setembro 2022

Was incompleet, de friet ontbrak, nabellen lukte niet ivm wachtrij

Erkens
23 setembro 2022

Helaas dit keer een half uur te laat.

Stijn
18 setembro 2022

Bestelling prima op tijd. Lekkere friet (lekkerder dan vorige keer). Perfect gefrituurd. Overige snacks ook heerlijk!

H. Haasloop Werner
11 setembro 2022

Na anderhalf uur gewacht te hebben, maar eens gebeld. Uw bestelling wordt nu klaar gemaakt. Dat kwam door het slechte weer, en het was erg druk. Jammer dat er geen bericht kwam dat het uitloop had. Had 2 schnitzels besteld, kreeg twee verschillende kleuren. Lag aan het paneermeel, maar er zit geen verschil in smaak werd er verteld. Werd op niet zo vriendelijk wijze toegesproken beetje afgesnauwd. Nou ik kan u verzekeren dat er wel degelijk verschil zit in smaak. En het oranje paneermeel viel zo van het vlees af. Al met al ben ik dus niet tevreden over deze bestelling.

Yoeri Maas
10 setembro 2022

Die meedenkendheid! Met recht een geschikte horeca collega :)

Anoniem
10 setembro 2022
Stijn Heijmink
9 setembro 2022

We hebben al vaak besteld bij jullie. Altijd superlekkere friet en overige gerechten. Deze keer viel de friet wat tegen qua smaak (andere friet?). Voor het eerst een waterfiets speciaal besteld; persoonlijk zou ik daar niet de wat zoete saus van Oliehoorn maar eerder een type Hela curry saus bij doen. Dank weer voor de perfecte bezorging (en eerst vergeten maar razendsnel nageleverde frietsaus :-)).

Evert Jongkind
8 setembro 2022

Bestelling niet compleet.

RonK
6 setembro 2022

Het eten was geweldig van smaak en ondanks de bezorging prima op temperatuur. Alle 8 personen hadden een compliment voor de zorg van de kwaliteit en goede producten. Het was erg lekker.

Goedhart
4 setembro 2022

Prijs kwaliteit vind ik erg goed, aardige bezorger.

R.Hoedt
29 agosto 2022

👌🏻Heerlijke schaal hapjes

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nijenhuis
27 agosto 2022

Om eerlijk te zijn was de bestelling niet heel goed. De frietjes waren nauwelijks nog warm te noemen en best karig voor twee personen. De gehaktbal met pindasaus lag op de kop in de tas waardoor de saus meer in de zak zat dan in het bakje. Even inpakken met alu folie scheelt al een hoop.

Corrie de Goeij
24 agosto 2022

Het was weer super en lekker warm heerlijk genoten 😀 👍

Anoniem
23 agosto 2022

Helemaal goed!

Sandra
22 agosto 2022
Dick
19 agosto 2022

Super lekker gegeten. Bezorging netjes op tijd. Dank!

fem
30 julho 2022

Prettige vakentie

Robert Fiering
29 julho 2022

Het was weer heerlijk en de sausjes zaten waar het hoorde op het eten. Het kan dus zeker wel!

anoniem
19 julho 2022

ging niet helemaal goed maar goed en snel opgelost, laten we het maar op het warme weer houden Haha

Sophie Marleen
19 julho 2022

Blikje cola niet geleverd, verder top 😊

JD
18 julho 2022

Leuk dat ook op afstand deze verassing geregeld kon worden en mijn fam zei dat ze lekker waren

Sophie Marleen
16 julho 2022

Altijd lekker, altijd goed en altijd vriendelijk personeel!

Roas
14 julho 2022
H. Haasloop Werner
11 julho 2022

Altijd tevreden, deze keer wat minder. Zat geen rietje bij de milkshake, gewone kroket besteld, kreeg een goulashkroket. Jammer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willem
9 julho 2022

👍

Marleen
5 julho 2022
davy
4 julho 2022
fem
4 julho 2022

heerlijk en op temperatuur en op tijd gebracht perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Joost
4 julho 2022

Sinds er een nieuwe eigenaar in het Stoepje is, is het eten echt fantastisch! Goede service en kwaliteit tegen een eerlijke prijs!

Linda
26 junho 2022

Was weer top !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

fem
18 junho 2022

Het was weer uitstekend.!!! 1 tip: bij een gezinszak de zak dichtdoen of zak over de kop erop.

Derek
15 junho 2022

Lekker en Top!!

Derek
14 junho 2022

Kwaliteit van eten is goed! Maar ik bestel 2 broodjes kroket. Maar krijg 2 kroketten ZONDER brood. Dit gebeurt vaker. De bestelling niet compleet is... Ook was mijn plastic bakje gesmolten een beetje door de hitte van de kroketten. Dus een beetje gesmolten plastic op mijn kroket? Was altijd heel tevreden over jullie. Ben ook al veel jaren klant. Maar dit gaat me wel een beetje tegen staan. Je kan toch lezen wat ik bestel? Mvg Derek

Sandy Ester
13 junho 2022

top ,lekker,snel bezorgt.

R. Keijzer
12 junho 2022

Precies op tijd, vriendelijke bezorging, alles compleet (grote groep). Helemaal prima, als altijd👌🏻

Henk
11 junho 2022
essa
4 junho 2022

zoals altijd top👌🏻👍🏻

Corrie de Goeij
3 junho 2022

Het was super en lekker warm, toppie hoor 👍 😀

Robert
3 junho 2022

Het was zoals we gewend zijn eten heel goed niets mis mee. Het inpakken was ook super hoefde de saus niet uit het zakje te schrappen 😜 kwam netjes in twee tasjes echt goed bezig deze mensen!!

Yara
29 maio 2022

Bezorging was snel en het eten was lekker. Wat wel vervelend was, dat wij bij de kidsbox een vega kroket gevraagd hadden, maar dit helaas toch vlees was. Dus die hebben we helaas weg kunnen gooien. Voorderest prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fem
29 maio 2022

Keurig op tijd bezorgd. Heel warm en knapperige friet. Berenhap met pindasaus ++ Allemaal lekker. En ze kijken niet op een euro.

Rudolf Melse
28 maio 2022

Perfect op tijd bezorgd!

Robert Fiering
28 maio 2022

Het is ontzettend jammer dat je de saus vaak uit het zakje moet schrappen. Het eten is echt goed maar het inpakken is gewoon SLECHT!! Het lijkt er soms op of het er gewoon in gegooid is. Echt leer inpakken jammer dat je hier geen foto’s kan plaatsen ( misschien een idee 😜)

Els
27 maio 2022

De bestelling was lekker warm en een vriendelijke bezorging.

Cor
26 maio 2022

weinig

Max
25 maio 2022
Arthur
25 maio 2022
Frietdag
21 maio 2022

Precies zoals verwacht. Top

Ed
20 maio 2022
Inge
20 maio 2022

Zoals altijd top! Eerder dan verwacht, zelfs op een vrijdagavond

Sandra
19 maio 2022

Twee uur voor de bezorgtijd al besteld. Helaas kwam de bestelling toch nog een half uur te laat. Bestelling was verder ok, op een matig gevuld bakje Joppie saus na. Dit was wat weinig bij een grote friet.

Anoniem
12 maio 2022
Robert Fiering
9 maio 2022

Het was echt TOP Saus zat op de friet en niet in de zak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

B polman
5 maio 2022
Robert Fiering
1 maio 2022

Het eten was heerlijk niets op aan te merken. Jammer dat er van de twee patatje oorlog er eentje zonder frietsaus was!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kneefel
29 abril 2022
Roas
27 abril 2022
Anke
25 abril 2022

Heerlijke warme bitter en vegaballen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Goedhart
16 abril 2022

Producten zijn van goede kwaliteit en op tijd bezorgd .Bij een eerdere bestellen (friet kapsalon)waren de groentes erg vers en in goed verhouding bereid ,Echt een aanrader.

Vrijdagdiner
15 abril 2022

Om 17:15 besteld online. Afhalen om 18:00 inclusief bevestiging dat 18:00 gaat lukken. Mijn best gedaan om er om 18:00 te zijn. Komen er 4a5 klanten na mij die ook eerder vertrekken. Ik vertrok om 18:20. Bij de kassa wordt er bij binnenkomst nog gezegd 'we zijn er mee bezig'. Er zaten ongebakken frieten tussen. Gelukkig is het meestal beter en is dit een incident. Ik heb liever dat ze dan zeggen we gaan er mee aan de gang omdat we wat achter lopen. Snap ik nog niet dat er klanten na mij binnen komen en eerder vertrekken.

anoniem
9 abril 2022

weer helemaal goed behalve een grote patat oorlog besteld en kleine geleverd

ADSA
8 abril 2022
Bert
7 abril 2022

Lekker frietje stoofvlees, kroket ook lekker. Friet mag wat verder doorgebakken worden. Bezorging is supersnel en alles is warm, top.

Paul
3 abril 2022

Tsja, elke keer mist er wel iets bij de bestelling. En bij een bestelling van 2 kapsalon, zou je er van mogen uitgaan dat deze bijna identiek zijn. Maar helaas.... Eén met beduidend minder vlees en friet...... Step up your game!

Judith
2 abril 2022

Supersnel en lekker

Miriam Akkermans
2 abril 2022

We zijn vaste klant hier. Prima service en bezorging. Helaas was deze keer t eten koud, normaal gesproken is t allemaal in orde :)

Robert Fiering
2 abril 2022

Het was weer lekker en mijn verzoek was goed doorgekomen top! Hoewel ze er waarschijnlijk niets aan kunnen doen is het toch jammer dat we altijd de saus uit het zakje moeten schrapen.

Filine Tamminga
1 abril 2022

Ze zijn mijn ijsje vergeten

Gerard
28 março 2022

Was weer lekker en optijd bezorgd.

Thinus
27 março 2022
Rob Staal
21 março 2022

De saté is geweldig! Een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Judith
18 março 2022

Lekker én lekker snel!

Thinus
16 março 2022
Jan-Harm Haverkamp
13 março 2022
Heidy Buis
13 março 2022
Jaap
13 março 2022

Zo af en toe laten we iets bezorgen. Het is altijd lekker en goed.

A
13 março 2022

Wij bestellen hier altijd. Het enigste minpunt is dat ze vrijwel altijd het drinken vergeten en dat je daarvoor moet bellen.

JvdD
12 março 2022
Hanneke Liethof
11 março 2022

Altijd top!:) aanrader

Anoniem
8 março 2022
Wendy
7 março 2022

Prima hoor, zoals altijd! Door via internet een bezorg bestelling te plaatsen ontvangen we punten voor korting. Wij halen het normaal altijd op, kunnen we daarmee ook punten ontvangen? Dat zouden wij fijn vinden;) Groetjes

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a 't Stoepje

Bij alle bestellingen die via onze site worden gedaan spaart u punten. Het maakt niet uit of u dan laat bezorgen of afhalen!

Gijsbert
5 março 2022

Beste snackbar van oosterbeek

Dick
4 março 2022

Super lekker en knetter vers! En op tijd bezorgd.

Corrie de Goeij
3 março 2022

Het was weer super 👍

Roas
2 março 2022
Jet
28 fevereiro 2022

Goede patatten, goede hoeveelheid en vlotte bezorging.

Peter
27 fevereiro 2022
Anoniem
24 fevereiro 2022

Weer helemaal top

Judith
21 fevereiro 2022

Lekker én snel bezorgd

Cj
21 fevereiro 2022
Ricardo
21 fevereiro 2022

Lekker gegeten en het stond klaar op de afgesproken tijd

Weijland
21 fevereiro 2022

We wilden de sauzen graag apart, meestal gaat dat goed maar deze keer niet. De friet is erg lekker bij jullie.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sanne
20 fevereiro 2022

Lekkere broodjes kroket en ook snel bezorgd, echt één goeie frietzaak Gr Sanne

Vienna
18 fevereiro 2022
Ellen Bruil
18 fevereiro 2022

Het eten was heerlijk, maar het broodje van de Dönner was kei hard en durfde het niet te eten omdat ik bang was dat mijn tanden af zouden breken. De bezorger was keurig maar al met al duurde het 5 kwartier voordat we ons eten hadden!

Gerrie Kusters
14 fevereiro 2022

Jammer dat het koud was.

Matthieu
11 fevereiro 2022

Nog sneller bezorgd dan aangekondigd. Was weer lekker!

Linda
11 fevereiro 2022
Rob Staal
7 fevereiro 2022

Kip-Sate besteld!! Goede kwaliteit en heerlijke pindasaus .....TOP!!!!!! Voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Veer
6 fevereiro 2022

Heerlijk knapperige en lekker verse friet. De hete kip is een absolute aanrader.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J. Magendans
5 fevereiro 2022

De snacks waren prima, maar de friet was niet goed door gebakken/gaar/slap en vet

Els
4 fevereiro 2022

Heel vriendelijke benadering. Er was een foutje gemaakt bij de bestelling, maar werd zeer klantgericht en vriendelijk verholpen. Prima service.

Marloes
3 fevereiro 2022

Ik laat alleen maar een review achter als ik iets echt de moeite waard vind. Goede snacks, vriendelijk personeel inclusief de bezorgers, topservice, goede app, duidelijke communicatie over bezorgtijd! Hier kunnen andere cafetaria's een voorbeeld aan nemen!

Peetje
29 janeiro 2022
Van Dijk
23 janeiro 2022

Bestelling was redelijk koud toen het werd bezorgd.

Landkroon
20 janeiro 2022
Anoniem
18 janeiro 2022
Peter Vos
17 janeiro 2022

Goede huisgemaakte producten Service en klantvriendelijkheid helemaal top

Peter
15 janeiro 2022

De bezorger... een nette ,beleefde jongeman 😉

Landkroon
10 janeiro 2022

Goede kwaliteit, vlot bereid

Paulus
8 janeiro 2022
Max
7 janeiro 2022
Linda
7 janeiro 2022

Prima lekker gesmuld 👍

Van Munster
2 janeiro 2021

Patat was aan de koude kant bezorging was vlot prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maurice
1 janeiro 2021

Was weer perfect!

Versantvoort
1 janeiro 2021
Marco Rebergen
31 dezembro 2021

Slechte patat en de kroket was lauw

scheeren
31 dezembro 2021
Rudolf Melse
31 dezembro 2021

Heerlijk gegeten!!

Landkroon
30 dezembro 2021
Marjolein
30 dezembro 2021

Bezorging heel aardig. Wel 20 minuten later dan verwacht maar het is ook vrijdag. Helaas was 1 van de kaaspucks gewoon koud. Verder prima!

Anoniem
29 dezembro 2021

Heerlijk en op tijd

Inge
23 dezembro 2021

Top!

A
22 dezembro 2021
Wieb
20 dezembro 2021

Prima Was erg lekker

babshuisman@gmail.com
18 dezembro 2021

Het eten was heerlijk. En de bezorger was helemaal toppppp. Hebben we nu wat gewonnen? Ed en Bay

Yara
18 dezembro 2021

Heerlijk genoten van de patatjes. Mijn zoontje van 2,5 was echt helemaal in de hemel met zijn kidsbox die vegetarisch gemaakt kon worden en een klei cadeautje erbij inplaats van plastic was echt perfect. Heel blij mee :)

Hanneke Liethof
11 dezembro 2021

Altijd top! De snackbar van Oosterbeek!👍

Linda
11 dezembro 2021
Robert Fiering
11 dezembro 2021

Prima eten goede bezorging

Anoniem
11 dezembro 2021

Overzichtelijke website, snel geleverde bestelling met een goede kwaliteit (temperatuur en smaak+++), voor herhaling vatbaar dus!

Sander
10 dezembro 2021

Heel fijn dat je bezorgtijden kunt kiezen. Zoals altijd weer lekker gegeten.

Hanneke Liethof
8 dezembro 2021

Zoals altijd super 😀 chapeau !:)

Nynke
4 dezembro 2021

Digitaal - bestellen en afrekenen, - op de hoogte gehouden van de actuele status van onze bestelling én keurig op tijd bezorgd. Én heerlijk gegeten! Top!

Corrie de Goeij
2 dezembro 2021

Het was super en lekker warm

Martijn
1 dezembro 2021
Anoniem
29 novembro 2021

Heerlijk en snel

Ronald van den Born
27 novembro 2021

was weer prima in orde

anoniem
27 novembro 2021
Milan
26 novembro 2021
Hanneke Liethof
22 novembro 2021

Zoals altijd even goed en heerlijk!:)

Peetje
20 novembro 2021
Frank
20 novembro 2021

Vriendelijk personeel, heerlijk eten en ruime keuze en bezorging redelijk op tijd!

Bay & Ed
20 novembro 2021

Ronald had weer heerlijke dingetjes gemaakt voor ons en het werd nog supersnel bezorgd ook door de baas zelf. Wij waren weer zeer tevreden. We waren alleen vergeten om een sixpack bier te bestellen maar dat was onze eigen schuld.

Anoniem
18 novembro 2021

Weer perfect

Anoniem
11 novembro 2021

Door de drukte iets later, maar zeker het wachten waard Heerlijk allemaal

Weer lekker
7 novembro 2021

Was weer lekker, de hetekip is ook erg lekker van smaak, is echt een aanrader. Ook netjes en correct bezorgd. Ga zo door.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robert Fiering
7 novembro 2021

Heb geen op of aanmerkingen.

van Ark
6 novembro 2021

Was prima, alleen de bestelde patat speciaal was er niet bij geleverd.

Joop
5 novembro 2021

Prima en snel!

Eric
5 novembro 2021

Kans van 1 op 4 dat de bestelling klopt. Ik heb altijd mijn supertje met de saus apart. Maar wederom zat het er dit keer overheen. De hoeveelheid friet van het supertje wisseld ook redelijk. De bezorgers en winkelpersoneel zijn altijd zeer vriendelijk.

Corrie de Goeij
3 novembro 2021

Het was super lekker, toppie

Anoniem
3 novembro 2021

Helemaal perfect

Martijn
1 novembro 2021

Zoals vanouds weer super goed! Bedankt Ronald!

De Boer
30 outubro 2021

Snel geleverd en weer prima van kwaliteit!

Robert Fiering
29 outubro 2021

Het eten was goed beetje weinig saus zal wel druk zijn geweest 😂. Mag beter ingepakt worden was een beetje door elkaar gekomen.

Martijn Liethof
27 outubro 2021

Broodje Warm vlees vlees was niet goed doorbakken. En saus lag door de tas. Idem ditto voor de kipburger, niet gewend dit..

Bruno
27 outubro 2021
Van munster
24 outubro 2021

Is zeer goed ontvangen goede kwaliteit en service toppie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bart
24 outubro 2021

Kwaliteit, een eerlijke prijs en vriendelijkheid! Aanrader.

Henk
23 outubro 2021

Da's gewoon goeien handel!

Anoniem
23 outubro 2021

Weer toppie

Max
22 outubro 2021

Erg lekker :)

Robert Fiering
22 outubro 2021

Is gewoon goed niets veranderen zo blijven.

Jmt Gwrritsen
15 outubro 2021

Eten wordt altujd snel gezorgd Smaakt goed!!!!! Service prima 10 !!!

Anoniemč
14 outubro 2021

Weer helemaal goed, zoals altijd

Hanneke Liethof
14 outubro 2021

Altijd top! Lekker veel verse groenten bij broodje!

Max
11 outubro 2021

Weer helemaal top

Oosterbeek
10 outubro 2021

Het eten is er lekker. De extra bijbestelde jalapenos waren helaas vergeten. De bakjes van de kapsalon lijken (vooral qua friet) leger dan een tijdje geleden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Munster
7 outubro 2021
Henk
6 outubro 2021

Zeer tevreden. Bedankt voor de attentie die we kregen

Sandra
4 outubro 2021

Friet en snacks smaakten weer heerlijk. Helaas was door mij aangegeven dat we saus graag apart wilden. Deze zat toch over de friet heen. Jammer.

Henk
29 setembro 2021

Helaas kwam de bestelling bijna een half uur later dan was aangegeven. Zodoende kon 1 persoon niet meer mee eten

Inge
24 setembro 2021

Altijd goed en snel geleverd. Frietjes zijn lekker doorgebakken, top!

SZ
23 setembro 2021

Goeie friet. Ruime keuze aan snacks. Redelijk op tijd geleverd. Prima snackbar dus!

M Heij
22 setembro 2021

De beste snackbar in Oosterbeek. Altijd vriendelijk en prima friet !! Uitstekende service !!

de Kok
19 setembro 2021

Vriendelijke mensen! Het eten was prima, de bitterballen een beetje dunne vulling maar prima qua smaak. De bezorging bijna 3 kwartier te laat, terwijl we toch drie uur daarvoor onze bestelling al geplaatst hadden. Volgende keer gaat het vast beter! :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bart Machielsen
19 setembro 2021

Lekkere friet en goede service! Echt een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R. Keijzer
17 setembro 2021

Goed, zoals altijd!

Robert
17 setembro 2021

Eten heel goed en super snelle bezorging top!!

Richard
16 setembro 2021

Weer lekker gegeten, mooi optijd en warm.

Martijn
13 setembro 2021

Altijd goed eten en vriendelijk personeel, zoals altijd weer top.

Van munster
11 setembro 2021

Hadden wel vorkjes bij gemogen.

P.
11 setembro 2021
anoniem
10 setembro 2021

weer heerlijk, op tijd en lekker warm nog

Martijn
8 setembro 2021

Top eten zoals gewoonlijk

Hanneke Liethof
5 setembro 2021

Zoals altijd toppie! 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
4 setembro 2021

Prima weer

lekker eten
3 setembro 2021

Weer lekker gegeten, de salde was ook lekken.

Robert Fiering
15 agosto 2021

Het eten was weer super geen klachten over de bezorging. Mijn code werkte niet daar werd meteen op gereageerd en naar mijn mening goed afgehandeld echt top!!

Hatseflats
15 agosto 2021

Wij vonden de pindasaus nergens naar smaken. Erg jammer. Normaal zit er meer smaak aan.

Wendy
13 agosto 2021
Anoniem
13 agosto 2021

Weer helemaal top

Raimon
11 agosto 2021

Lekker, als altijd!

J.
9 agosto 2021

Altijd goed! Alleen dit keer jammer, dat ik alleen een kroket kreeg, terwijl ik inclusief broodje en frites saus had besteld ;)

Hanneke Liethof
7 agosto 2021

Zoals gewoonlijk super top!

Anne de Bruijn en Roel Visser
6 agosto 2021

Aardige bezorgers en goede service( als er iets is word het altijd goed opgelost)

David
2 agosto 2021
Corrie de Goeij
29 julho 2021

Het eten was super, zag er goed uit en lekker warm

Bram
29 julho 2021

Eten was lekker en warm. Alleen jammer dat als ik 1 euro meer betaal voor een grote friet als nog een normale friet krijg.

Evelyn
23 julho 2021

Snel bezorgd, lekker gegeten.

Miranda
23 julho 2021

Gewoon goed

Lekker
23 julho 2021

Weer lekker gegeten en netjes op tijd klaar

Hans
19 julho 2021

Eten was weer heerlijk. Alleen de pindasaus was dit keer voor het eerst lichter van smaak. De vorige keer was de pindasaus lekkerder

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
17 julho 2021

Fantastisch was het..

Ilikefriet
17 julho 2021

Alles was goed zoals besteld. Geen 5 sterren wegens te weinig friet en de bezorger was aan de telefoon tijdens de levering.

Bay & Ed
17 julho 2021

Het was weer super goed geregeld, de blikken die er bij zaten waren ook de juiste temperatuur. Het waren er wel een bietje weinig maar dat was mn eigen schuld.

Marinus
11 julho 2021

Was allemaal weer super lekker!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilikefriet
10 julho 2021

Alles was precies zoals besteld en zelfs eerder bezorgt dan voorspeld.

Jo
9 julho 2021

Top service

Susm
9 julho 2021

Mooi op tijd en frietjes waren heet en knapperig, dit keer wel wat te zout

ronald
5 julho 2021

was wederom weer voortreffelijk. goeie service en top eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

R. Keijzer
2 julho 2021

- Makkelijk bestellen via de site - Meteen bevestiging van bestelling - EXACT op de gevraagde tijd bezorgd (Op vrijdagavond) - Bezorgd door vriendelijke jongeman - Eten was heerlijk Met andere woorden: helemaal super! Onze complimenten!

Lies
1 julho 2021
Irene
30 junho 2021

Vlotte levering, super vers en kwalitatief uitstekend. Kip was erg mals en niet uitgedroogd.

Marilyn
28 junho 2021

Altijd goede friet gehad maar de laatste keren lijkt t alsof de friet niet lang gebakken is. Door de saus is de friet erg slap en papperig. Dit was voorheen nooit. De bestelling was ook binnen 10 minuten na plaatsen geleverd. Misschien iets te snel bereid?

Gerritsen
27 junho 2021

Netjes optijd volgens de gevraagde tijd, friet lekker knapperig en de huis gemaakte bami en slaatje waren fantastisch.

Peter
26 junho 2021

Was weer heerlijk.

wilbert
26 junho 2021

Snel, correct afgeleverd op de camping notabene. Snacks waren prima 👍🏻👏 Aanrader voor elke kampeerder op Aan Veluwe

Marjolein
21 junho 2021

Alles kwam heerlijk warm en knapperig aan, het Stoepje is terug van weggeweest!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne
20 junho 2021

Goed eten en snelle bezorging

Wilma van der Post
19 junho 2021

Broodje bal was echt niet lekker Zo de vuilnisbak ingegaan Was niet gesneden maar zo tussen een broodje gelegd Alle vier geproefd maar was echt niet lekker

de Bruijn
19 junho 2021

We zijn altijd tevreden alleen ikzelf gebruik zo min mogelijk zout.we bestellen via de app is het mogelijk om dat ook te vermelden op jullie app friet zonder of weinig zout.

Reacção a 't Stoepje

Als u dit invult bij opmerkingen dan houden we daar rekening mee. En kan de friet zonder of met weinig zout geleverd geworden!

Lies
19 junho 2021
Gerrie
19 junho 2021

Jammer dat de saté niet echt warm was.

R.Melse
17 junho 2021

Smaakte weer prima

Linda
12 junho 2021
Anoniem
12 junho 2021

Weer helemaal top, precies op tijd en heerlijk eten

Ingrid
12 junho 2021

Goede kwaliteit, prijs en snelheid van bezorgen

isa
11 junho 2021

Ik had een supertje speciaal besteld en in de opmerkingen gezegd dat we daarvan de saus apart wilden, maar toen we het kregen zat de saus er gewoon overheen. Hierdoor waren de frietjes helaas helemaal slap geworden.

Anoniem
10 junho 2021

Weer optijd en lekker die eigen gemaakte producten

Renate en jacob
6 junho 2021

Lekkerste friet en snacks van het dorp altijd op tijd bezorgd gewoon top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilikefriet
5 junho 2021

De kwaliteit was goed maar er zou iets meer friet bij het supertje mogen.

Hans Kleefsman
4 junho 2021

De bakjes friet mogen voller. Verder alles meer dan perfect 👌🏼

Remon franken
3 junho 2021

Zeer goed zeer lekker en vooral dat je veel zelf maak is extra lekker

CH
29 maio 2021

Helaas voor de 2e x op rij de bestelling niet compleet.

Gerrie
29 maio 2021

Maaltijd was goed verzorgd. Ik zal er zeker nog eens wat bestellen.

Ilonca
28 maio 2021

Prima, lekker goed bereid en ook de milkshake was heerlijk aldus mijn dochter

Ruud
25 maio 2021
Ester sandy
22 maio 2021

Top en snel bezorgt weer 😉👍🏻

Tom Visser
20 maio 2021

Zoals altijd was het eten weer heerlijk. En mooi op tijd.

Jessica
19 maio 2021

Gewoon weer goed en lekker

Bruno
17 maio 2021
Victor Nuijten
15 maio 2021
Peter
15 maio 2021

Bedankt voor het biertje Top.

Sandy ester
14 maio 2021

Top top top 3 kapsalon 1 broodje shoarma snel bezorgt en weer superrrrr lekker 🤩

Ricardo
14 maio 2021

Vandaag eten besteld, mooi op tijd en lekker warm. Nette bezorger.

Jonne Bannink
8 maio 2021

Super snelle bezorging en altijd erg vriendelijk! Weer heerlijk geborreld met snacks!

Rowana
8 maio 2021

Friet was opgebakken heel hard, zo weggegooid. snacks waren prima

Ester sandy
7 maio 2021

😉

Nanda
6 maio 2021

Lekkere friet pindasaus mag wel een upgrade gebruiken.

Peter
1 maio 2021

Was weer prefect. Snelle bezorging.

Marinus
30 abril 2021

Was weer lekker!

Sade
30 abril 2021
Ester sandy
29 abril 2021

Toppieeeee,weer lekker kapsalon echt de lekkerste uit hele omgeving. Alleen mag de knoflooksaus wel iets meer knoflook in hahaha

Nienke
29 abril 2021

Bestelling was mooi op tijd. Frietjes krokant en warm.

Bestellen
28 abril 2021

Vandaag een bestelling Gedaan ✔️, deze is netjes optijd geleverd volgens afspraak. Volgende keer weer.

Robert Jan
27 abril 2021

Het lijkt er op dat de internetbestelling compleet vergeten was. Toen ik na vijf kwartier belde kreeg ik de melding dat het ' nu in het vet ging'. Jammer.

Reacção a 't Stoepje

Beste Robert-Jan We waren uw bestelling gister niet vergeten. Maar aangezien het onverwacht behoorlijk druk was duurde alle bestellingen langer dan normaal, ondanks de inzet van extra personeel. Ook zat u best ver van onze zaak af, waardoor ook de bezorging wat langer duurt. Mvg Angela

Anoniem
27 abril 2021

Helemaal goed weer

F p
27 abril 2021

Op tijd en goede kwaliteit

Robert Fiering
26 abril 2021

Niets op aan te merken

Sandy
21 abril 2021

Vandaag voor het eerst kapsalon besteld! Nou daar kan een shoarma boer niet aan tippen zo lekker en mooie fijne klein gesneden niet vette shoarma!! Echt perfecto dank je wel weer voor het lekkere eten.

Peter
17 abril 2021

Was weer prima .

Thomas
17 abril 2021

Levering 30 min later dan aangegeven tijd. Verder gewoon prima.

Sandra
14 abril 2021

Deze keer was, in tegenstelling tot mijn eerdere bestellingen, de bestelling niet helemaal goed. Friet was iets te hard gebakken. En ik had bij mijn bestelling bij de opmerkingen geplaatst dat ik graag de satésaus apart wilde. Dit was helaas niet gebeurd (stond wel gewoon op de bevestiging en de bon). Was dus jammer.

Corrie de Goeij
12 abril 2021

Het eten was goed warm en smaakte heerlijk

Peter
11 abril 2021

De patat was weer als ouds. Prima gebakken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van Reij
11 abril 2021
Hans
11 abril 2021

Helemaal top. Snacks zijn heerlijk en na aanvraag om friet door te bakken was de friet ook top. Ga zo door Ronald en Angela!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.