Bewertungen von 't Stoepje Oosterbeek

Neue Beurteilungen

5.0
Ria S
Gestern

Heerlijke kapsalon, veel groente. Goed warm op het afgesproken tijdstip geleverd met een glimlach. Top!

Williams
1 Februar 2023
wil doll
30 Januar 2023

Vorige week voor het eerst weer in Het Stoepje geweest. Heb toen van de bezorging gehoord. Deze was prima.

Derek Dunnink
28 Januar 2023

Lekker broodjes Pita...

Erkens
28 Januar 2023
Jos Jansen
27 Januar 2023

Bezorging top, duurde even maar kwam op aangegeven tijd. Vriendelijke bezorger. Eten was goed warm. Prima. Frites had iets langer gebakken mogen zijn, zag wat bleek en de bami iets korter, deze was erg donker, wel lekker. Milkshake erg lekker, bitterballen waren slap, niet krokant. Al met al toch tevreden, ga volgende keer zeker weer hier bestellen.

Ik
27 Januar 2023

Veel groente en vlees. Heerlijk op smaak. Super

Derek Dunnink
27 Januar 2023

Oorlog saus niet mee geleverd... Irritant!!!

Sander
26 Januar 2023

We hebben meer dan 1.5u op onze eten moeten wachten. Erg jammer

Juginovic Tatjana
25 Januar 2023

Het eten was lekker en de bezorging snel en zelfs eerder dan de aangegeven verwachte tijd.

anoniem
19 Januar 2023

perfect weer

Lieke Schrama
18 Januar 2023

er miste een kroket en ze waren te laat

Antwort von 't Stoepje

Geachte Lieke Schrama Bedankt voor uw reactie. Ik heb uw bestelling nagekeken en er was geen kroket besteld. We doen ons uiterste best om de bestellingen optijd te leveren, echter kan het op drukke dagen voorkomen dat een bestelling later komt. Mvg Angela

Lars
16 Januar 2023
Susan
15 Januar 2023

Top, het eten was optijd bezorgd. Ik kreeg bij de online bestelling ook een melding dat het wou langer kon duren omdat het drukker was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

FS
14 Januar 2023

Alles geweldig, alles nog erg warm geleverd op een heel drukke zondagavond door een supervriendelijke bezorger.

fem
14 Januar 2023

Twas weer oke. Lekker en warm.

Fpr
12 Januar 2023

Goede kwaliteit. Mooi op tijd

Mieke Molleman
9 Januar 2023

Ontzettend veel keus ook op gebied van vega!!

Martijn
9 Januar 2023

Mag iets warmer, maar dit was de eerste keer dat het niet zo warm was.. Maar zoals altijd top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hanneke Liethof
8 Januar 2023

Zoals altijd , super top! 👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kevin vd Borden
8 Januar 2023
Juginovic T.
6 Januar 2023
aalbers
31 Dezember 2022

super lekker ,nog goed warm en altijd op tijd!!!Toppie hoor.

Dick
21 Dezember 2022

Lekker gegeten. Super kwaliteit en netjes op tijd bezorgd.

Fem
17 Dezember 2022

👍

Robert
15 Dezember 2022

Was gewoon goed en zoals altijd erg lekker.

anoniem
15 Dezember 2022

top ! waren de milkshake vergeten maar kwamen die zonder belletje van mij keurig naleveren

Robert
11 Dezember 2022

Het was perfect ook het inpakken was goed saus zat nog in het bakje 😜

Derksen
10 Dezember 2022

Meestal heel tevreden. Nu duurde het erg lang. Waren de uitjes vergeten van het patatje oorlog. En was het eten niet echt warm.

Richard
10 Dezember 2022

Alles top! Ondanks de drukte ook nog op tijd.

Anoniem
8 Dezember 2022

Helemaal top

Sjoukje Speciaal
7 Dezember 2022

Altijd lekker en warm in huis.

Robert Fiering
4 Dezember 2022

Het was perfect ook het bezorgen en vooral het inpakken was goed . Bedankt!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

fem
3 Dezember 2022

friet was vandaag iets te hard gebakken.

Top!
3 Dezember 2022
Lekker hoor
3 Dezember 2022

Denken met je mee bij de afwijkende bestellingen

Peter Van Veldhuizen
30 November 2022
D noy
27 November 2022
Thea Erkens
26 November 2022

Deze keer wat minder tevreden. Frites was wat taai en niet zo warm. Snacks waren goed.

Robert
26 November 2022

Prijzen stijgen en de bakjes met minder inhoud. Jammer

Veer
18 November 2022

Heerlijk! Alles was top.

Alex
14 November 2022

Bezorgt in Oosterbeek en toch lauw
. Kaaspuck smaakt niet eens naar kaas

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
12 November 2022

Top!

Linda
12 November 2022

Kort maar krachtig 
.top !!

Peter van Veldhuizen
9 November 2022

Het eten was weer heerlijk

Peter
6 November 2022
Hanneke Liethof
6 November 2022

Supertje besteld , zoals gewoonlijk super!:)

Anoniem
4 November 2022

Weer helemaal top

Mud
30 Oktober 2022
Lekker hoor
28 Oktober 2022

De bezorger belde me netjes omdat ik de deur niet open deed. Dit kwam omdat hij 7 minuten te vroeg was en ik mijn auto nog aan het parkeren was. De friet was precies zoals besteld. Lekker. Top bezorger dat hij netjes ff belt

Henk
28 Oktober 2022
MW
26 Oktober 2022
fem
24 Oktober 2022

de friet was super gebakken, lekker warm en knapperig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frans
23 Oktober 2022
Astrid
21 Oktober 2022

Hele fijne nette snackbar met heerlijke snacks!

Thijs
16 Oktober 2022

Prima friet, schone zaak en op tijd klaar

Henk
15 Oktober 2022

De navigatie in de app mag wel wat aandacht krijgen, die werkt niet heel erg lekker

Anoniem
13 Oktober 2022

Weer helemaal top

Erkens
9 Oktober 2022
MH
8 Oktober 2022

đŸ‘đŸ»

robbie
2 Oktober 2022

het was gewoon zo als het hoort te zijn , goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mark
29 September 2022

Optijd geleverd alles lekker warm en goed van smaak.

I van Bruxvoort
26 September 2022

Heerlijk gegeten, alles was goed bereid en ook een top bezorging!

Robert Fiering
25 September 2022

Het is een paar keer goed gegaan maar nu was het weer hutspot de halve van bakjes met eten zat in de zak de frikadellen speciaal lagen op de zijkant in het zakje de saus konden we uit het zakje schrappen. Jammer heel jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan-Harm Haverkamp
25 September 2022

Snacks te koud, was beter.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jo
25 September 2022
Bart
24 September 2022

Was incompleet, de friet ontbrak, nabellen lukte niet ivm wachtrij

Erkens
23 September 2022

Helaas dit keer een half uur te laat.

Stijn
18 September 2022

Bestelling prima op tijd. Lekkere friet (lekkerder dan vorige keer). Perfect gefrituurd. Overige snacks ook heerlijk!

H. Haasloop Werner
11 September 2022

Na anderhalf uur gewacht te hebben, maar eens gebeld. Uw bestelling wordt nu klaar gemaakt. Dat kwam door het slechte weer, en het was erg druk. Jammer dat er geen bericht kwam dat het uitloop had. Had 2 schnitzels besteld, kreeg twee verschillende kleuren. Lag aan het paneermeel, maar er zit geen verschil in smaak werd er verteld. Werd op niet zo vriendelijk wijze toegesproken beetje afgesnauwd. Nou ik kan u verzekeren dat er wel degelijk verschil zit in smaak. En het oranje paneermeel viel zo van het vlees af. Al met al ben ik dus niet tevreden over deze bestelling.

Yoeri Maas
10 September 2022

Die meedenkendheid! Met recht een geschikte horeca collega :)

Anoniem
10 September 2022
Stijn Heijmink
9 September 2022

We hebben al vaak besteld bij jullie. Altijd superlekkere friet en overige gerechten. Deze keer viel de friet wat tegen qua smaak (andere friet?). Voor het eerst een waterfiets speciaal besteld; persoonlijk zou ik daar niet de wat zoete saus van Oliehoorn maar eerder een type Hela curry saus bij doen. Dank weer voor de perfecte bezorging (en eerst vergeten maar razendsnel nageleverde frietsaus :-)).

Evert Jongkind
8 September 2022

Bestelling niet compleet.

RonK
6 September 2022

Het eten was geweldig van smaak en ondanks de bezorging prima op temperatuur. Alle 8 personen hadden een compliment voor de zorg van de kwaliteit en goede producten. Het was erg lekker.

Goedhart
4 September 2022

Prijs kwaliteit vind ik erg goed, aardige bezorger.

R.Hoedt
29 August 2022

đŸ‘ŒđŸ»Heerlijke schaal hapjes

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nijenhuis
27 August 2022

Om eerlijk te zijn was de bestelling niet heel goed. De frietjes waren nauwelijks nog warm te noemen en best karig voor twee personen. De gehaktbal met pindasaus lag op de kop in de tas waardoor de saus meer in de zak zat dan in het bakje. Even inpakken met alu folie scheelt al een hoop.

Corrie de Goeij
24 August 2022

Het was weer super en lekker warm heerlijk genoten 😀 👍

Anoniem
23 August 2022

Helemaal goed!

Sandra
22 August 2022
Dick
19 August 2022

Super lekker gegeten. Bezorging netjes op tijd. Dank!

fem
30 Juli 2022

Prettige vakentie

Robert Fiering
29 Juli 2022

Het was weer heerlijk en de sausjes zaten waar het hoorde op het eten. Het kan dus zeker wel!

anoniem
19 Juli 2022

ging niet helemaal goed maar goed en snel opgelost, laten we het maar op het warme weer houden Haha

Sophie Marleen
19 Juli 2022

Blikje cola niet geleverd, verder top 😊

JD
18 Juli 2022

Leuk dat ook op afstand deze verassing geregeld kon worden en mijn fam zei dat ze lekker waren

Sophie Marleen
16 Juli 2022

Altijd lekker, altijd goed en altijd vriendelijk personeel!

Roas
14 Juli 2022
H. Haasloop Werner
11 Juli 2022

Altijd tevreden, deze keer wat minder. Zat geen rietje bij de milkshake, gewone kroket besteld, kreeg een goulashkroket. Jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willem
9 Juli 2022

👍

Marleen
5 Juli 2022
davy
4 Juli 2022
fem
4 Juli 2022

heerlijk en op temperatuur en op tijd gebracht perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Joost
4 Juli 2022

Sinds er een nieuwe eigenaar in het Stoepje is, is het eten echt fantastisch! Goede service en kwaliteit tegen een eerlijke prijs!

Linda
26 Juni 2022

Was weer top !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

fem
18 Juni 2022

Het was weer uitstekend.!!! 1 tip: bij een gezinszak de zak dichtdoen of zak over de kop erop.

Derek
15 Juni 2022

Lekker en Top!!

Derek
14 Juni 2022

Kwaliteit van eten is goed! Maar ik bestel 2 broodjes kroket. Maar krijg 2 kroketten ZONDER brood. Dit gebeurt vaker. De bestelling niet compleet is... Ook was mijn plastic bakje gesmolten een beetje door de hitte van de kroketten. Dus een beetje gesmolten plastic op mijn kroket? Was altijd heel tevreden over jullie. Ben ook al veel jaren klant. Maar dit gaat me wel een beetje tegen staan. Je kan toch lezen wat ik bestel? Mvg Derek

Sandy Ester
13 Juni 2022

top ,lekker,snel bezorgt.

R. Keijzer
12 Juni 2022

Precies op tijd, vriendelijke bezorging, alles compleet (grote groep). Helemaal prima, als altijdđŸ‘ŒđŸ»

Henk
11 Juni 2022
essa
4 Juni 2022

zoals altijd topđŸ‘ŒđŸ»đŸ‘đŸ»

Corrie de Goeij
3 Juni 2022

Het was super en lekker warm, toppie hoor 👍 😀

Robert
3 Juni 2022

Het was zoals we gewend zijn eten heel goed niets mis mee. Het inpakken was ook super hoefde de saus niet uit het zakje te schrappen 😜 kwam netjes in twee tasjes echt goed bezig deze mensen!!

Yara
29 Mai 2022

Bezorging was snel en het eten was lekker. Wat wel vervelend was, dat wij bij de kidsbox een vega kroket gevraagd hadden, maar dit helaas toch vlees was. Dus die hebben we helaas weg kunnen gooien. Voorderest prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fem
29 Mai 2022

Keurig op tijd bezorgd. Heel warm en knapperige friet. Berenhap met pindasaus ++ Allemaal lekker. En ze kijken niet op een euro.

Rudolf Melse
28 Mai 2022

Perfect op tijd bezorgd!

Robert Fiering
28 Mai 2022

Het is ontzettend jammer dat je de saus vaak uit het zakje moet schrappen. Het eten is echt goed maar het inpakken is gewoon SLECHT!! Het lijkt er soms op of het er gewoon in gegooid is. Echt leer inpakken jammer dat je hier geen foto’s kan plaatsen ( misschien een idee 😜)

Els
27 Mai 2022

De bestelling was lekker warm en een vriendelijke bezorging.

Cor
26 Mai 2022

weinig

Max
25 Mai 2022
Arthur
25 Mai 2022
Frietdag
21 Mai 2022

Precies zoals verwacht. Top

Ed
20 Mai 2022
Inge
20 Mai 2022

Zoals altijd top! Eerder dan verwacht, zelfs op een vrijdagavond

Sandra
19 Mai 2022

Twee uur voor de bezorgtijd al besteld. Helaas kwam de bestelling toch nog een half uur te laat. Bestelling was verder ok, op een matig gevuld bakje Joppie saus na. Dit was wat weinig bij een grote friet.

Anoniem
12 Mai 2022
Robert Fiering
9 Mai 2022

Het was echt TOP Saus zat op de friet en niet in de zak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

B polman
5 Mai 2022
Robert Fiering
1 Mai 2022

Het eten was heerlijk niets op aan te merken. Jammer dat er van de twee patatje oorlog er eentje zonder frietsaus was!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kneefel
29 April 2022
Roas
27 April 2022
Anke
25 April 2022

Heerlijke warme bitter en vegaballen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Goedhart
16 April 2022

Producten zijn van goede kwaliteit en op tijd bezorgd .Bij een eerdere bestellen (friet kapsalon)waren de groentes erg vers en in goed verhouding bereid ,Echt een aanrader.

Vrijdagdiner
15 April 2022

Om 17:15 besteld online. Afhalen om 18:00 inclusief bevestiging dat 18:00 gaat lukken. Mijn best gedaan om er om 18:00 te zijn. Komen er 4a5 klanten na mij die ook eerder vertrekken. Ik vertrok om 18:20. Bij de kassa wordt er bij binnenkomst nog gezegd 'we zijn er mee bezig'. Er zaten ongebakken frieten tussen. Gelukkig is het meestal beter en is dit een incident. Ik heb liever dat ze dan zeggen we gaan er mee aan de gang omdat we wat achter lopen. Snap ik nog niet dat er klanten na mij binnen komen en eerder vertrekken.

anoniem
9 April 2022

weer helemaal goed behalve een grote patat oorlog besteld en kleine geleverd

ADSA
8 April 2022
Bert
7 April 2022

Lekker frietje stoofvlees, kroket ook lekker. Friet mag wat verder doorgebakken worden. Bezorging is supersnel en alles is warm, top.

Paul
3 April 2022

Tsja, elke keer mist er wel iets bij de bestelling. En bij een bestelling van 2 kapsalon, zou je er van mogen uitgaan dat deze bijna identiek zijn. Maar helaas.... EĂ©n met beduidend minder vlees en friet...... Step up your game!

Judith
2 April 2022

Supersnel en lekker

Miriam Akkermans
2 April 2022

We zijn vaste klant hier. Prima service en bezorging. Helaas was deze keer t eten koud, normaal gesproken is t allemaal in orde :)

Robert Fiering
2 April 2022

Het was weer lekker en mijn verzoek was goed doorgekomen top! Hoewel ze er waarschijnlijk niets aan kunnen doen is het toch jammer dat we altijd de saus uit het zakje moeten schrapen.

Filine Tamminga
1 April 2022

Ze zijn mijn ijsje vergeten

Gerard
28 MĂ€rz 2022

Was weer lekker en optijd bezorgd.

Thinus
27 MĂ€rz 2022
Rob Staal
21 MĂ€rz 2022

De saté is geweldig! Een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Judith
18 MĂ€rz 2022

Lekker Ă©n lekker snel!

Thinus
16 MĂ€rz 2022
Jan-Harm Haverkamp
13 MĂ€rz 2022
Heidy Buis
13 MĂ€rz 2022
Jaap
13 MĂ€rz 2022

Zo af en toe laten we iets bezorgen. Het is altijd lekker en goed.

A
13 MĂ€rz 2022

Wij bestellen hier altijd. Het enigste minpunt is dat ze vrijwel altijd het drinken vergeten en dat je daarvoor moet bellen.

JvdD
12 MĂ€rz 2022
Hanneke Liethof
11 MĂ€rz 2022

Altijd top!:) aanrader

Anoniem
8 MĂ€rz 2022
Wendy
7 MĂ€rz 2022

Prima hoor, zoals altijd! Door via internet een bezorg bestelling te plaatsen ontvangen we punten voor korting. Wij halen het normaal altijd op, kunnen we daarmee ook punten ontvangen? Dat zouden wij fijn vinden;) Groetjes

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von 't Stoepje

Bij alle bestellingen die via onze site worden gedaan spaart u punten. Het maakt niet uit of u dan laat bezorgen of afhalen!

Gijsbert
5 MĂ€rz 2022

Beste snackbar van oosterbeek

Dick
4 MĂ€rz 2022

Super lekker en knetter vers! En op tijd bezorgd.

Corrie de Goeij
3 MĂ€rz 2022

Het was weer super 👍

Roas
2 MĂ€rz 2022
Jet
28 Februar 2022

Goede patatten, goede hoeveelheid en vlotte bezorging.

Peter
27 Februar 2022
Anoniem
24 Februar 2022

Weer helemaal top

Judith
21 Februar 2022

Lekker Ă©n snel bezorgd

Cj
21 Februar 2022
Ricardo
21 Februar 2022

Lekker gegeten en het stond klaar op de afgesproken tijd

Weijland
21 Februar 2022

We wilden de sauzen graag apart, meestal gaat dat goed maar deze keer niet. De friet is erg lekker bij jullie.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sanne
20 Februar 2022

Lekkere broodjes kroket en ook snel bezorgd, echt Ă©Ă©n goeie frietzaak Gr Sanne

Vienna
18 Februar 2022
Ellen Bruil
18 Februar 2022

Het eten was heerlijk, maar het broodje van de Dönner was kei hard en durfde het niet te eten omdat ik bang was dat mijn tanden af zouden breken. De bezorger was keurig maar al met al duurde het 5 kwartier voordat we ons eten hadden!

Gerrie Kusters
14 Februar 2022

Jammer dat het koud was.

Matthieu
11 Februar 2022

Nog sneller bezorgd dan aangekondigd. Was weer lekker!

Linda
11 Februar 2022
Rob Staal
7 Februar 2022

Kip-Sate besteld!! Goede kwaliteit en heerlijke pindasaus .....TOP!!!!!! Voor herhaling vatbaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Veer
6 Februar 2022

Heerlijk knapperige en lekker verse friet. De hete kip is een absolute aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J. Magendans
5 Februar 2022

De snacks waren prima, maar de friet was niet goed door gebakken/gaar/slap en vet

Els
4 Februar 2022

Heel vriendelijke benadering. Er was een foutje gemaakt bij de bestelling, maar werd zeer klantgericht en vriendelijk verholpen. Prima service.

Marloes
3 Februar 2022

Ik laat alleen maar een review achter als ik iets echt de moeite waard vind. Goede snacks, vriendelijk personeel inclusief de bezorgers, topservice, goede app, duidelijke communicatie over bezorgtijd! Hier kunnen andere cafetaria's een voorbeeld aan nemen!

Peetje
29 Januar 2022
Van Dijk
23 Januar 2022

Bestelling was redelijk koud toen het werd bezorgd.

Landkroon
20 Januar 2022
Anoniem
18 Januar 2022
Peter Vos
17 Januar 2022

Goede huisgemaakte producten Service en klantvriendelijkheid helemaal top

Peter
15 Januar 2022

De bezorger... een nette ,beleefde jongeman 😉

Landkroon
10 Januar 2022

Goede kwaliteit, vlot bereid

Paulus
8 Januar 2022
Max
7 Januar 2022
Linda
7 Januar 2022

Prima lekker gesmuld 👍

Van Munster
2 Januar 2021

Patat was aan de koude kant bezorging was vlot prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maurice
1 Januar 2021

Was weer perfect!

Versantvoort
1 Januar 2021
Marco Rebergen
31 Dezember 2021

Slechte patat en de kroket was lauw

scheeren
31 Dezember 2021
Rudolf Melse
31 Dezember 2021

Heerlijk gegeten!!

Landkroon
30 Dezember 2021
Marjolein
30 Dezember 2021

Bezorging heel aardig. Wel 20 minuten later dan verwacht maar het is ook vrijdag. Helaas was 1 van de kaaspucks gewoon koud. Verder prima!

Anoniem
29 Dezember 2021

Heerlijk en op tijd

Inge
23 Dezember 2021

Top!

A
22 Dezember 2021
Wieb
20 Dezember 2021

Prima Was erg lekker

babshuisman@gmail.com
18 Dezember 2021

Het eten was heerlijk. En de bezorger was helemaal toppppp. Hebben we nu wat gewonnen? Ed en Bay

Yara
18 Dezember 2021

Heerlijk genoten van de patatjes. Mijn zoontje van 2,5 was echt helemaal in de hemel met zijn kidsbox die vegetarisch gemaakt kon worden en een klei cadeautje erbij inplaats van plastic was echt perfect. Heel blij mee :)

Hanneke Liethof
11 Dezember 2021

Altijd top! De snackbar van Oosterbeek!👍

Linda
11 Dezember 2021
Robert Fiering
11 Dezember 2021

Prima eten goede bezorging

Anoniem
11 Dezember 2021

Overzichtelijke website, snel geleverde bestelling met een goede kwaliteit (temperatuur en smaak+++), voor herhaling vatbaar dus!

Sander
10 Dezember 2021

Heel fijn dat je bezorgtijden kunt kiezen. Zoals altijd weer lekker gegeten.

Hanneke Liethof
8 Dezember 2021

Zoals altijd super 😀 chapeau !:)

Nynke
4 Dezember 2021

Digitaal - bestellen en afrekenen, - op de hoogte gehouden van de actuele status van onze bestelling Ă©n keurig op tijd bezorgd. Én heerlijk gegeten! Top!

Corrie de Goeij
2 Dezember 2021

Het was super en lekker warm

Martijn
1 Dezember 2021
Anoniem
29 November 2021

Heerlijk en snel

Ronald van den Born
27 November 2021

was weer prima in orde

anoniem
27 November 2021
Milan
26 November 2021
Hanneke Liethof
22 November 2021

Zoals altijd even goed en heerlijk!:)

Peetje
20 November 2021
Frank
20 November 2021

Vriendelijk personeel, heerlijk eten en ruime keuze en bezorging redelijk op tijd!

Bay & Ed
20 November 2021

Ronald had weer heerlijke dingetjes gemaakt voor ons en het werd nog supersnel bezorgd ook door de baas zelf. Wij waren weer zeer tevreden. We waren alleen vergeten om een sixpack bier te bestellen maar dat was onze eigen schuld.

Anoniem
18 November 2021

Weer perfect

Anoniem
11 November 2021

Door de drukte iets later, maar zeker het wachten waard Heerlijk allemaal

Weer lekker
7 November 2021

Was weer lekker, de hetekip is ook erg lekker van smaak, is echt een aanrader. Ook netjes en correct bezorgd. Ga zo door.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robert Fiering
7 November 2021

Heb geen op of aanmerkingen.

van Ark
6 November 2021

Was prima, alleen de bestelde patat speciaal was er niet bij geleverd.

Joop
5 November 2021

Prima en snel!

Eric
5 November 2021

Kans van 1 op 4 dat de bestelling klopt. Ik heb altijd mijn supertje met de saus apart. Maar wederom zat het er dit keer overheen. De hoeveelheid friet van het supertje wisseld ook redelijk. De bezorgers en winkelpersoneel zijn altijd zeer vriendelijk.

Corrie de Goeij
3 November 2021

Het was super lekker, toppie

Anoniem
3 November 2021

Helemaal perfect

Martijn
1 November 2021

Zoals vanouds weer super goed! Bedankt Ronald!

De Boer
30 Oktober 2021

Snel geleverd en weer prima van kwaliteit!

Robert Fiering
29 Oktober 2021

Het eten was goed beetje weinig saus zal wel druk zijn geweest 😂. Mag beter ingepakt worden was een beetje door elkaar gekomen.

Martijn Liethof
27 Oktober 2021

Broodje Warm vlees vlees was niet goed doorbakken. En saus lag door de tas. Idem ditto voor de kipburger, niet gewend dit..

Bruno
27 Oktober 2021
Van munster
24 Oktober 2021

Is zeer goed ontvangen goede kwaliteit en service toppie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart
24 Oktober 2021

Kwaliteit, een eerlijke prijs en vriendelijkheid! Aanrader.

Henk
23 Oktober 2021

Da's gewoon goeien handel!

Anoniem
23 Oktober 2021

Weer toppie

Max
22 Oktober 2021

Erg lekker :)

Robert Fiering
22 Oktober 2021

Is gewoon goed niets veranderen zo blijven.

Jmt Gwrritsen
15 Oktober 2021

Eten wordt altujd snel gezorgd Smaakt goed!!!!! Service prima 10 !!!

Anoniemč
14 Oktober 2021

Weer helemaal goed, zoals altijd

Hanneke Liethof
14 Oktober 2021

Altijd top! Lekker veel verse groenten bij broodje!

Max
11 Oktober 2021

Weer helemaal top

Oosterbeek
10 Oktober 2021

Het eten is er lekker. De extra bijbestelde jalapenos waren helaas vergeten. De bakjes van de kapsalon lijken (vooral qua friet) leger dan een tijdje geleden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van Munster
7 Oktober 2021
Henk
6 Oktober 2021

Zeer tevreden. Bedankt voor de attentie die we kregen

Sandra
4 Oktober 2021

Friet en snacks smaakten weer heerlijk. Helaas was door mij aangegeven dat we saus graag apart wilden. Deze zat toch over de friet heen. Jammer.

Henk
29 September 2021

Helaas kwam de bestelling bijna een half uur later dan was aangegeven. Zodoende kon 1 persoon niet meer mee eten

Inge
24 September 2021

Altijd goed en snel geleverd. Frietjes zijn lekker doorgebakken, top!

SZ
23 September 2021

Goeie friet. Ruime keuze aan snacks. Redelijk op tijd geleverd. Prima snackbar dus!

M Heij
22 September 2021

De beste snackbar in Oosterbeek. Altijd vriendelijk en prima friet !! Uitstekende service !!

de Kok
19 September 2021

Vriendelijke mensen! Het eten was prima, de bitterballen een beetje dunne vulling maar prima qua smaak. De bezorging bijna 3 kwartier te laat, terwijl we toch drie uur daarvoor onze bestelling al geplaatst hadden. Volgende keer gaat het vast beter! :-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart Machielsen
19 September 2021

Lekkere friet en goede service! Echt een aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R. Keijzer
17 September 2021

Goed, zoals altijd!

Robert
17 September 2021

Eten heel goed en super snelle bezorging top!!

Richard
16 September 2021

Weer lekker gegeten, mooi optijd en warm.

Martijn
13 September 2021

Altijd goed eten en vriendelijk personeel, zoals altijd weer top.

Van munster
11 September 2021

Hadden wel vorkjes bij gemogen.

P.
11 September 2021
anoniem
10 September 2021

weer heerlijk, op tijd en lekker warm nog

Martijn
8 September 2021

Top eten zoals gewoonlijk

Hanneke Liethof
5 September 2021

Zoals altijd toppie! 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
4 September 2021

Prima weer

lekker eten
3 September 2021

Weer lekker gegeten, de salde was ook lekken.

Robert Fiering
15 August 2021

Het eten was weer super geen klachten over de bezorging. Mijn code werkte niet daar werd meteen op gereageerd en naar mijn mening goed afgehandeld echt top!!

Hatseflats
15 August 2021

Wij vonden de pindasaus nergens naar smaken. Erg jammer. Normaal zit er meer smaak aan.

Wendy
13 August 2021
Anoniem
13 August 2021

Weer helemaal top

Raimon
11 August 2021

Lekker, als altijd!

J.
9 August 2021

Altijd goed! Alleen dit keer jammer, dat ik alleen een kroket kreeg, terwijl ik inclusief broodje en frites saus had besteld ;)

Hanneke Liethof
7 August 2021

Zoals gewoonlijk super top!

Anne de Bruijn en Roel Visser
6 August 2021

Aardige bezorgers en goede service( als er iets is word het altijd goed opgelost)

David
2 August 2021
Corrie de Goeij
29 Juli 2021

Het eten was super, zag er goed uit en lekker warm

Bram
29 Juli 2021

Eten was lekker en warm. Alleen jammer dat als ik 1 euro meer betaal voor een grote friet als nog een normale friet krijg.

Evelyn
23 Juli 2021

Snel bezorgd, lekker gegeten.

Miranda
23 Juli 2021

Gewoon goed

Lekker
23 Juli 2021

Weer lekker gegeten en netjes op tijd klaar

Hans
19 Juli 2021

Eten was weer heerlijk. Alleen de pindasaus was dit keer voor het eerst lichter van smaak. De vorige keer was de pindasaus lekkerder

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
17 Juli 2021

Fantastisch was het..

Ilikefriet
17 Juli 2021

Alles was goed zoals besteld. Geen 5 sterren wegens te weinig friet en de bezorger was aan de telefoon tijdens de levering.

Bay & Ed
17 Juli 2021

Het was weer super goed geregeld, de blikken die er bij zaten waren ook de juiste temperatuur. Het waren er wel een bietje weinig maar dat was mn eigen schuld.

Marinus
11 Juli 2021

Was allemaal weer super lekker!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ilikefriet
10 Juli 2021

Alles was precies zoals besteld en zelfs eerder bezorgt dan voorspeld.