Bewertungen von 't Stoepje Oosterbeek

Neue Beurteilungen

5.0
Anoniem
12 Mai 2022
Robert Fiering
9 Mai 2022

Het was echt TOP Saus zat op de friet en niet in de zak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

B polman
5 Mai 2022
Robert Fiering
1 Mai 2022

Het eten was heerlijk niets op aan te merken. Jammer dat er van de twee patatje oorlog er eentje zonder frietsaus was!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kneefel
29 April 2022
Roas
27 April 2022
Anke
25 April 2022

Heerlijke warme bitter en vegaballen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Goedhart
16 April 2022

Producten zijn van goede kwaliteit en op tijd bezorgd .Bij een eerdere bestellen (friet kapsalon)waren de groentes erg vers en in goed verhouding bereid ,Echt een aanrader.

Vrijdagdiner
15 April 2022

Om 17:15 besteld online. Afhalen om 18:00 inclusief bevestiging dat 18:00 gaat lukken. Mijn best gedaan om er om 18:00 te zijn. Komen er 4a5 klanten na mij die ook eerder vertrekken. Ik vertrok om 18:20. Bij de kassa wordt er bij binnenkomst nog gezegd 'we zijn er mee bezig'. Er zaten ongebakken frieten tussen. Gelukkig is het meestal beter en is dit een incident. Ik heb liever dat ze dan zeggen we gaan er mee aan de gang omdat we wat achter lopen. Snap ik nog niet dat er klanten na mij binnen komen en eerder vertrekken.

anoniem
9 April 2022

weer helemaal goed behalve een grote patat oorlog besteld en kleine geleverd

ADSA
8 April 2022
Bert
7 April 2022

Lekker frietje stoofvlees, kroket ook lekker. Friet mag wat verder doorgebakken worden. Bezorging is supersnel en alles is warm, top.

Paul
3 April 2022

Tsja, elke keer mist er wel iets bij de bestelling. En bij een bestelling van 2 kapsalon, zou je er van mogen uitgaan dat deze bijna identiek zijn. Maar helaas.... EĂ©n met beduidend minder vlees en friet...... Step up your game!

Judith
2 April 2022

Supersnel en lekker

Miriam Akkermans
2 April 2022

We zijn vaste klant hier. Prima service en bezorging. Helaas was deze keer t eten koud, normaal gesproken is t allemaal in orde :)

Robert Fiering
2 April 2022

Het was weer lekker en mijn verzoek was goed doorgekomen top! Hoewel ze er waarschijnlijk niets aan kunnen doen is het toch jammer dat we altijd de saus uit het zakje moeten schrapen.

Filine Tamminga
1 April 2022

Ze zijn mijn ijsje vergeten

Gerard
28 MĂ€rz 2022

Was weer lekker en optijd bezorgd.

Thinus
27 MĂ€rz 2022
Rob Staal
21 MĂ€rz 2022

De saté is geweldig! Een aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Judith
18 MĂ€rz 2022

Lekker Ă©n lekker snel!

Thinus
16 MĂ€rz 2022
Jan-Harm Haverkamp
13 MĂ€rz 2022
Heidy Buis
13 MĂ€rz 2022
Jaap
13 MĂ€rz 2022

Zo af en toe laten we iets bezorgen. Het is altijd lekker en goed.

A
13 MĂ€rz 2022

Wij bestellen hier altijd. Het enigste minpunt is dat ze vrijwel altijd het drinken vergeten en dat je daarvoor moet bellen.

JvdD
12 MĂ€rz 2022
Hanneke Liethof
11 MĂ€rz 2022

Altijd top!:) aanrader

Anoniem
8 MĂ€rz 2022
Wendy
7 MĂ€rz 2022

Prima hoor, zoals altijd! Door via internet een bezorg bestelling te plaatsen ontvangen we punten voor korting. Wij halen het normaal altijd op, kunnen we daarmee ook punten ontvangen? Dat zouden wij fijn vinden;) Groetjes

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von 't Stoepje

Bij alle bestellingen die via onze site worden gedaan spaart u punten. Het maakt niet uit of u dan laat bezorgen of afhalen!

Gijsbert
5 MĂ€rz 2022

Beste snackbar van oosterbeek

Dick
4 MĂ€rz 2022

Super lekker en knetter vers! En op tijd bezorgd.

Corrie de Goeij
3 MĂ€rz 2022

Het was weer super 👍

Roas
2 MĂ€rz 2022
Jet
28 Februar 2022

Goede patatten, goede hoeveelheid en vlotte bezorging.

Peter
27 Februar 2022
Anoniem
24 Februar 2022

Weer helemaal top

Judith
21 Februar 2022

Lekker Ă©n snel bezorgd

Cj
21 Februar 2022
Ricardo
21 Februar 2022

Lekker gegeten en het stond klaar op de afgesproken tijd

Weijland
21 Februar 2022

We wilden de sauzen graag apart, meestal gaat dat goed maar deze keer niet. De friet is erg lekker bij jullie.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sanne
20 Februar 2022

Lekkere broodjes kroket en ook snel bezorgd, echt Ă©Ă©n goeie frietzaak Gr Sanne

Vienna
18 Februar 2022
Ellen Bruil
18 Februar 2022

Het eten was heerlijk, maar het broodje van de Dönner was kei hard en durfde het niet te eten omdat ik bang was dat mijn tanden af zouden breken. De bezorger was keurig maar al met al duurde het 5 kwartier voordat we ons eten hadden!

Gerrie Kusters
14 Februar 2022

Jammer dat het koud was.

Matthieu
11 Februar 2022

Nog sneller bezorgd dan aangekondigd. Was weer lekker!

Linda
11 Februar 2022
Rob Staal
7 Februar 2022

Kip-Sate besteld!! Goede kwaliteit en heerlijke pindasaus .....TOP!!!!!! Voor herhaling vatbaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Veer
6 Februar 2022

Heerlijk knapperige en lekker verse friet. De hete kip is een absolute aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J. Magendans
5 Februar 2022

De snacks waren prima, maar de friet was niet goed door gebakken/gaar/slap en vet

Els
4 Februar 2022

Heel vriendelijke benadering. Er was een foutje gemaakt bij de bestelling, maar werd zeer klantgericht en vriendelijk verholpen. Prima service.

Marloes
3 Februar 2022

Ik laat alleen maar een review achter als ik iets echt de moeite waard vind. Goede snacks, vriendelijk personeel inclusief de bezorgers, topservice, goede app, duidelijke communicatie over bezorgtijd! Hier kunnen andere cafetaria's een voorbeeld aan nemen!

Peetje
29 Januar 2022
Van Dijk
23 Januar 2022

Bestelling was redelijk koud toen het werd bezorgd.

Landkroon
20 Januar 2022
Anoniem
18 Januar 2022
Peter Vos
17 Januar 2022

Goede huisgemaakte producten Service en klantvriendelijkheid helemaal top

Peter
15 Januar 2022

De bezorger... een nette ,beleefde jongeman 😉

Landkroon
10 Januar 2022

Goede kwaliteit, vlot bereid

Paulus
8 Januar 2022
Max
7 Januar 2022
Linda
7 Januar 2022

Prima lekker gesmuld 👍

Van Munster
2 Januar 2021

Patat was aan de koude kant bezorging was vlot prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maurice
1 Januar 2021

Was weer perfect!

Versantvoort
1 Januar 2021
Marco Rebergen
31 Dezember 2021

Slechte patat en de kroket was lauw

scheeren
31 Dezember 2021
Rudolf Melse
31 Dezember 2021

Heerlijk gegeten!!

Landkroon
30 Dezember 2021
Marjolein
30 Dezember 2021

Bezorging heel aardig. Wel 20 minuten later dan verwacht maar het is ook vrijdag. Helaas was 1 van de kaaspucks gewoon koud. Verder prima!

Anoniem
29 Dezember 2021

Heerlijk en op tijd

Inge
23 Dezember 2021

Top!

A
22 Dezember 2021
Wieb
20 Dezember 2021

Prima Was erg lekker

babshuisman@gmail.com
18 Dezember 2021

Het eten was heerlijk. En de bezorger was helemaal toppppp. Hebben we nu wat gewonnen? Ed en Bay

Yara
18 Dezember 2021

Heerlijk genoten van de patatjes. Mijn zoontje van 2,5 was echt helemaal in de hemel met zijn kidsbox die vegetarisch gemaakt kon worden en een klei cadeautje erbij inplaats van plastic was echt perfect. Heel blij mee :)

Hanneke Liethof
11 Dezember 2021

Altijd top! De snackbar van Oosterbeek!👍

Linda
11 Dezember 2021
Robert Fiering
11 Dezember 2021

Prima eten goede bezorging

Anoniem
11 Dezember 2021

Overzichtelijke website, snel geleverde bestelling met een goede kwaliteit (temperatuur en smaak+++), voor herhaling vatbaar dus!

Sander
10 Dezember 2021

Heel fijn dat je bezorgtijden kunt kiezen. Zoals altijd weer lekker gegeten.

Hanneke Liethof
8 Dezember 2021

Zoals altijd super 😀 chapeau !:)

Nynke
4 Dezember 2021

Digitaal - bestellen en afrekenen, - op de hoogte gehouden van de actuele status van onze bestelling Ă©n keurig op tijd bezorgd. Én heerlijk gegeten! Top!

Corrie de Goeij
2 Dezember 2021

Het was super en lekker warm

Martijn
1 Dezember 2021
Anoniem
29 November 2021

Heerlijk en snel

Ronald van den Born
27 November 2021

was weer prima in orde

anoniem
27 November 2021
Milan
26 November 2021
Hanneke Liethof
22 November 2021

Zoals altijd even goed en heerlijk!:)

Peetje
20 November 2021
Frank
20 November 2021

Vriendelijk personeel, heerlijk eten en ruime keuze en bezorging redelijk op tijd!

Bay & Ed
20 November 2021

Ronald had weer heerlijke dingetjes gemaakt voor ons en het werd nog supersnel bezorgd ook door de baas zelf. Wij waren weer zeer tevreden. We waren alleen vergeten om een sixpack bier te bestellen maar dat was onze eigen schuld.

Anoniem
18 November 2021

Weer perfect

Anoniem
11 November 2021

Door de drukte iets later, maar zeker het wachten waard Heerlijk allemaal

Weer lekker
7 November 2021

Was weer lekker, de hetekip is ook erg lekker van smaak, is echt een aanrader. Ook netjes en correct bezorgd. Ga zo door.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robert Fiering
7 November 2021

Heb geen op of aanmerkingen.

van Ark
6 November 2021

Was prima, alleen de bestelde patat speciaal was er niet bij geleverd.

Joop
5 November 2021

Prima en snel!

Eric
5 November 2021

Kans van 1 op 4 dat de bestelling klopt. Ik heb altijd mijn supertje met de saus apart. Maar wederom zat het er dit keer overheen. De hoeveelheid friet van het supertje wisseld ook redelijk. De bezorgers en winkelpersoneel zijn altijd zeer vriendelijk.

Corrie de Goeij
3 November 2021

Het was super lekker, toppie

Anoniem
3 November 2021

Helemaal perfect

Martijn
1 November 2021

Zoals vanouds weer super goed! Bedankt Ronald!

De Boer
30 Oktober 2021

Snel geleverd en weer prima van kwaliteit!

Robert Fiering
29 Oktober 2021

Het eten was goed beetje weinig saus zal wel druk zijn geweest 😂. Mag beter ingepakt worden was een beetje door elkaar gekomen.

Martijn Liethof
27 Oktober 2021

Broodje Warm vlees vlees was niet goed doorbakken. En saus lag door de tas. Idem ditto voor de kipburger, niet gewend dit..

Bruno
27 Oktober 2021
Van munster
24 Oktober 2021

Is zeer goed ontvangen goede kwaliteit en service toppie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart
24 Oktober 2021

Kwaliteit, een eerlijke prijs en vriendelijkheid! Aanrader.

Henk
23 Oktober 2021

Da's gewoon goeien handel!

Anoniem
23 Oktober 2021

Weer toppie

Max
22 Oktober 2021

Erg lekker :)

Robert Fiering
22 Oktober 2021

Is gewoon goed niets veranderen zo blijven.

Jmt Gwrritsen
15 Oktober 2021

Eten wordt altujd snel gezorgd Smaakt goed!!!!! Service prima 10 !!!

Anoniemč
14 Oktober 2021

Weer helemaal goed, zoals altijd

Hanneke Liethof
14 Oktober 2021

Altijd top! Lekker veel verse groenten bij broodje!

Max
11 Oktober 2021

Weer helemaal top

Oosterbeek
10 Oktober 2021

Het eten is er lekker. De extra bijbestelde jalapenos waren helaas vergeten. De bakjes van de kapsalon lijken (vooral qua friet) leger dan een tijdje geleden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van Munster
7 Oktober 2021
Henk
6 Oktober 2021

Zeer tevreden. Bedankt voor de attentie die we kregen

Sandra
4 Oktober 2021

Friet en snacks smaakten weer heerlijk. Helaas was door mij aangegeven dat we saus graag apart wilden. Deze zat toch over de friet heen. Jammer.

Henk
29 September 2021

Helaas kwam de bestelling bijna een half uur later dan was aangegeven. Zodoende kon 1 persoon niet meer mee eten

Inge
24 September 2021

Altijd goed en snel geleverd. Frietjes zijn lekker doorgebakken, top!

SZ
23 September 2021

Goeie friet. Ruime keuze aan snacks. Redelijk op tijd geleverd. Prima snackbar dus!

M Heij
22 September 2021

De beste snackbar in Oosterbeek. Altijd vriendelijk en prima friet !! Uitstekende service !!

de Kok
19 September 2021

Vriendelijke mensen! Het eten was prima, de bitterballen een beetje dunne vulling maar prima qua smaak. De bezorging bijna 3 kwartier te laat, terwijl we toch drie uur daarvoor onze bestelling al geplaatst hadden. Volgende keer gaat het vast beter! :-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bart Machielsen
19 September 2021

Lekkere friet en goede service! Echt een aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R. Keijzer
17 September 2021

Goed, zoals altijd!

Robert
17 September 2021

Eten heel goed en super snelle bezorging top!!

Richard
16 September 2021

Weer lekker gegeten, mooi optijd en warm.

Martijn
13 September 2021

Altijd goed eten en vriendelijk personeel, zoals altijd weer top.

Van munster
11 September 2021

Hadden wel vorkjes bij gemogen.

P.
11 September 2021
anoniem
10 September 2021

weer heerlijk, op tijd en lekker warm nog

Martijn
8 September 2021

Top eten zoals gewoonlijk

Hanneke Liethof
5 September 2021

Zoals altijd toppie! 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
4 September 2021

Prima weer

lekker eten
3 September 2021

Weer lekker gegeten, de salde was ook lekken.

Robert Fiering
15 August 2021

Het eten was weer super geen klachten over de bezorging. Mijn code werkte niet daar werd meteen op gereageerd en naar mijn mening goed afgehandeld echt top!!

Hatseflats
15 August 2021

Wij vonden de pindasaus nergens naar smaken. Erg jammer. Normaal zit er meer smaak aan.

Wendy
13 August 2021
Anoniem
13 August 2021

Weer helemaal top

Raimon
11 August 2021

Lekker, als altijd!

J.
9 August 2021

Altijd goed! Alleen dit keer jammer, dat ik alleen een kroket kreeg, terwijl ik inclusief broodje en frites saus had besteld ;)

Hanneke Liethof
7 August 2021

Zoals gewoonlijk super top!

Anne de Bruijn en Roel Visser
6 August 2021

Aardige bezorgers en goede service( als er iets is word het altijd goed opgelost)

David
2 August 2021
Corrie de Goeij
29 Juli 2021

Het eten was super, zag er goed uit en lekker warm

Bram
29 Juli 2021

Eten was lekker en warm. Alleen jammer dat als ik 1 euro meer betaal voor een grote friet als nog een normale friet krijg.

Evelyn
23 Juli 2021

Snel bezorgd, lekker gegeten.

Miranda
23 Juli 2021

Gewoon goed

Lekker
23 Juli 2021

Weer lekker gegeten en netjes op tijd klaar

Hans
19 Juli 2021

Eten was weer heerlijk. Alleen de pindasaus was dit keer voor het eerst lichter van smaak. De vorige keer was de pindasaus lekkerder

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
17 Juli 2021

Fantastisch was het..

Ilikefriet
17 Juli 2021

Alles was goed zoals besteld. Geen 5 sterren wegens te weinig friet en de bezorger was aan de telefoon tijdens de levering.

Bay & Ed
17 Juli 2021

Het was weer super goed geregeld, de blikken die er bij zaten waren ook de juiste temperatuur. Het waren er wel een bietje weinig maar dat was mn eigen schuld.

Marinus
11 Juli 2021

Was allemaal weer super lekker!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ilikefriet
10 Juli 2021

Alles was precies zoals besteld en zelfs eerder bezorgt dan voorspeld.

Jo
9 Juli 2021

Top service

Susm
9 Juli 2021

Mooi op tijd en frietjes waren heet en knapperig, dit keer wel wat te zout

ronald
5 Juli 2021

was wederom weer voortreffelijk. goeie service en top eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R. Keijzer
2 Juli 2021

- Makkelijk bestellen via de site - Meteen bevestiging van bestelling - EXACT op de gevraagde tijd bezorgd (Op vrijdagavond) - Bezorgd door vriendelijke jongeman - Eten was heerlijk Met andere woorden: helemaal super! Onze complimenten!

Lies
1 Juli 2021
Irene
30 Juni 2021

Vlotte levering, super vers en kwalitatief uitstekend. Kip was erg mals en niet uitgedroogd.

Marilyn
28 Juni 2021

Altijd goede friet gehad maar de laatste keren lijkt t alsof de friet niet lang gebakken is. Door de saus is de friet erg slap en papperig. Dit was voorheen nooit. De bestelling was ook binnen 10 minuten na plaatsen geleverd. Misschien iets te snel bereid?

Gerritsen
27 Juni 2021

Netjes optijd volgens de gevraagde tijd, friet lekker knapperig en de huis gemaakte bami en slaatje waren fantastisch.

Peter
26 Juni 2021

Was weer heerlijk.

wilbert
26 Juni 2021

Snel, correct afgeleverd op de camping notabene. Snacks waren prima đŸ‘đŸ»đŸ‘ Aanrader voor elke kampeerder op Aan Veluwe

Marjolein
21 Juni 2021

Alles kwam heerlijk warm en knapperig aan, het Stoepje is terug van weggeweest!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yvonne
20 Juni 2021

Goed eten en snelle bezorging

Wilma van der Post
19 Juni 2021

Broodje bal was echt niet lekker Zo de vuilnisbak ingegaan Was niet gesneden maar zo tussen een broodje gelegd Alle vier geproefd maar was echt niet lekker

de Bruijn
19 Juni 2021

We zijn altijd tevreden alleen ikzelf gebruik zo min mogelijk zout.we bestellen via de app is het mogelijk om dat ook te vermelden op jullie app friet zonder of weinig zout.

Antwort von 't Stoepje

Als u dit invult bij opmerkingen dan houden we daar rekening mee. En kan de friet zonder of met weinig zout geleverd geworden!

Lies
19 Juni 2021
Gerrie
19 Juni 2021

Jammer dat de saté niet echt warm was.

R.Melse
17 Juni 2021

Smaakte weer prima

Linda
12 Juni 2021
Anoniem
12 Juni 2021

Weer helemaal top, precies op tijd en heerlijk eten

Ingrid
12 Juni 2021

Goede kwaliteit, prijs en snelheid van bezorgen

isa
11 Juni 2021

Ik had een supertje speciaal besteld en in de opmerkingen gezegd dat we daarvan de saus apart wilden, maar toen we het kregen zat de saus er gewoon overheen. Hierdoor waren de frietjes helaas helemaal slap geworden.

Anoniem
10 Juni 2021

Weer optijd en lekker die eigen gemaakte producten

Renate en jacob
6 Juni 2021

Lekkerste friet en snacks van het dorp altijd op tijd bezorgd gewoon top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ilikefriet
5 Juni 2021

De kwaliteit was goed maar er zou iets meer friet bij het supertje mogen.

Hans Kleefsman
4 Juni 2021

De bakjes friet mogen voller. Verder alles meer dan perfect đŸ‘ŒđŸŒ

Remon franken
3 Juni 2021

Zeer goed zeer lekker en vooral dat je veel zelf maak is extra lekker

CH
29 Mai 2021

Helaas voor de 2e x op rij de bestelling niet compleet.

Gerrie
29 Mai 2021

Maaltijd was goed verzorgd. Ik zal er zeker nog eens wat bestellen.

Ilonca
28 Mai 2021

Prima, lekker goed bereid en ook de milkshake was heerlijk aldus mijn dochter

Ruud
25 Mai 2021
Ester sandy
22 Mai 2021

Top en snel bezorgt weer đŸ˜‰đŸ‘đŸ»

Tom Visser
20 Mai 2021

Zoals altijd was het eten weer heerlijk. En mooi op tijd.

Jessica
19 Mai 2021

Gewoon weer goed en lekker

Bruno
17 Mai 2021
Victor Nuijten
15 Mai 2021
Peter
15 Mai 2021

Bedankt voor het biertje Top.

Sandy ester
14 Mai 2021

Top top top 3 kapsalon 1 broodje shoarma snel bezorgt en weer superrrrr lekker đŸ€©

Ricardo
14 Mai 2021

Vandaag eten besteld, mooi op tijd en lekker warm. Nette bezorger.

Jonne Bannink
8 Mai 2021

Super snelle bezorging en altijd erg vriendelijk! Weer heerlijk geborreld met snacks!

Rowana
8 Mai 2021

Friet was opgebakken heel hard, zo weggegooid. snacks waren prima

Ester sandy
7 Mai 2021

😉

Nanda
6 Mai 2021

Lekkere friet pindasaus mag wel een upgrade gebruiken.

Peter
1 Mai 2021

Was weer prefect. Snelle bezorging.

Marinus
30 April 2021

Was weer lekker!

Sade
30 April 2021
Ester sandy
29 April 2021

Toppieeeee,weer lekker kapsalon echt de lekkerste uit hele omgeving. Alleen mag de knoflooksaus wel iets meer knoflook in hahaha

Nienke
29 April 2021

Bestelling was mooi op tijd. Frietjes krokant en warm.

Bestellen
28 April 2021

Vandaag een bestelling Gedaan ✔, deze is netjes optijd geleverd volgens afspraak. Volgende keer weer.

Robert Jan
27 April 2021

Het lijkt er op dat de internetbestelling compleet vergeten was. Toen ik na vijf kwartier belde kreeg ik de melding dat het ' nu in het vet ging'. Jammer.

Antwort von 't Stoepje

Beste Robert-Jan We waren uw bestelling gister niet vergeten. Maar aangezien het onverwacht behoorlijk druk was duurde alle bestellingen langer dan normaal, ondanks de inzet van extra personeel. Ook zat u best ver van onze zaak af, waardoor ook de bezorging wat langer duurt. Mvg Angela

Anoniem
27 April 2021

Helemaal goed weer

F p
27 April 2021

Op tijd en goede kwaliteit

Robert Fiering
26 April 2021

Niets op aan te merken

Sandy
21 April 2021

Vandaag voor het eerst kapsalon besteld! Nou daar kan een shoarma boer niet aan tippen zo lekker en mooie fijne klein gesneden niet vette shoarma!! Echt perfecto dank je wel weer voor het lekkere eten.

Peter
17 April 2021

Was weer prima .

Thomas
17 April 2021

Levering 30 min later dan aangegeven tijd. Verder gewoon prima.

Sandra
14 April 2021

Deze keer was, in tegenstelling tot mijn eerdere bestellingen, de bestelling niet helemaal goed. Friet was iets te hard gebakken. En ik had bij mijn bestelling bij de opmerkingen geplaatst dat ik graag de satésaus apart wilde. Dit was helaas niet gebeurd (stond wel gewoon op de bevestiging en de bon). Was dus jammer.

Corrie de Goeij
12 April 2021

Het eten was goed warm en smaakte heerlijk

Peter
11 April 2021

De patat was weer als ouds. Prima gebakken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

van Reij
11 April 2021
Hans
11 April 2021

Helemaal top. Snacks zijn heerlijk en na aanvraag om friet door te bakken was de friet ook top. Ga zo door Ronald en Angela!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nanda
11 April 2021

1ste bestelling we hebben lekker gegeten en wat zo fijn is meer keus in vega snacks top dank je wel.

Doran
10 April 2021

Snel bezorgd!

Anoniem
10 April 2021

Helemaal perfect, op de minuut af op tijd bexorgd

Anoniem
10 April 2021

Weer top!!! Altijd een goede bezorging !! Netter bezorgers ook đŸ‘ŒđŸœ Altijd lekker als ik eten haal

Een tevreden klant
8 April 2021

De opmerkingen bij je bestelling worden gelezen en serieus genomen en de bezorgers zijn altijd op tijd, meestal met slechts een marge van plus of min 5 minuten van de door jou aangegeven bezorgtijd. Dat heb ik nog nergens anders meegemaakt. Verder zijn de bezorgers erg vriendelijk en de kwaliteit van het eten is ook gewoon goed :). Als laatste: bij mijn laatste bestelling vlak voor Pasen zaten een paar Paaseitjes en daar werd ik echt heel blij van. Het zijn eenzame tijden, maar van zoiets krijg ik dan even een glimlach op mijn gezicht. Ik ben echt ontzettend tevreden!

Diana
7 April 2021

In een woord Prima!

Marinus
5 April 2021

Was weer lekkerrrr!!!!

HANS
5 April 2021

Friet ondanks doorbakken nog slap. Snacks top behalve kroket die was niet lekker. Hopen dat friet beter gaat worden

Mellor
1 April 2021
Anoniem
1 April 2021

Perfect, heerlijk eten en precies op tijd

Inge
31 MĂ€rz 2021

Top! Heel klantgericht. Ik kreeg de bestelling die ik via de app had doorgegeven. Bleek ik het belangrijkste niet besteld te hebben: de friet! Binnen no time stonden ze aan de deur en alles nog warm op kunnen eten. Echt top. Daarnaast is het eten ook altind lekker, vooral de elite kroket :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Driesschen
30 MĂ€rz 2021

Prima service Kwaliteit van het eten ook top Alles goed warm Mooi op tijd bezorgd Aanrader

Peter
28 MĂ€rz 2021

Wij vonden dat de friet teveel is door gebakken. Te hard sommige stukjes. De snacks waren weer prima.😁

fem
28 MĂ€rz 2021

5 sterren behoeft geen toelichting

Bay & Ed
27 MĂ€rz 2021

Eten was zoals altijd snel, warm en goed en door een keurige bezorger gebracht. Jammer dat er geen gratis blikken bier bij zaten want we hadden wel een beetje dorst. Gelukkig hadden we er zelf nog een stuk of 48. Vanmorgen wel een droge mond trouwens. Maar dat was niet van het eten. 😉

Bob
25 MĂ€rz 2021

Snelle levering en goede kwaliteit van het eten

Samantha Jansen
25 MĂ€rz 2021

2 broodjes kroket besteld waarvan 1 met saus en 1 zonder. Beide broodjes geleverd zonder saus. Kroket had ook een aparte smaak. Gaat vaker het eea mis.

Antwort von 't Stoepje

We vinden het vervelend dat het niet helemaal goed is gegaan met uw bestelling. Als u gelijk contact met ons opneemt nadat u de bestelling heeft ontvangen dan hadden we graag samen naar een passende oplossing gezocht.

fem
20 MĂ€rz 2021

Perfect. Warm en lekker. en..een grote friet was echt een grote friet.HMMM

Jolanda
20 MĂ€rz 2021

Prima producten voor een goede prijs

Lekker eten
19 MĂ€rz 2021

Vandaag weer lekker gegeten, broodje warmvlees is top ook de hamburger zijn echte aanraders. Volgende keer weer.

Jolanda
14 MĂ€rz 2021

Lekker gegeten.

'ronald
14 MĂ€rz 2021

was weer zeer goed. echt een aanrader

Jolanda Engelen
13 MĂ€rz 2021
Ilikefriet
13 MĂ€rz 2021

Alles aanwezig zoals besteld. En zelfs sneller geleverd dan de aangegeven levertijd.

Sander
12 MĂ€rz 2021

Echt lekkere kapsalon.

Klant
11 MĂ€rz 2021

Eten op zich goed, maar leek haastklus. Tas was gevallen of zo? Zakjes zaten onder de saus. Verder knoflooksaus bij shaslick vergeten, geen servetjes, geen vorkjes.. Jammer, was eerder altijd prima

Anoniem
10 MĂ€rz 2021

Weer helemaal goed en snel de pindasaus nagelverd toppie

Anonieme
7 MĂ€rz 2021

Weer lekker gegeten volgende keer probeer ik de de pittige ipv de zoete spareribs.

Ing
7 MĂ€rz 2021

Lekker, warm en op tijd.

Gerritsen
6 MĂ€rz 2021

Heerlijke bal gehakt.!!😋

Wim
6 MĂ€rz 2021

Houden zich prima aan de tijd afspraak. Bij sommige gerechten is het misschien handig om een foto te plaatsen of een omschrijving.

Anonieme bezoeker
2 MĂ€rz 2021

Was weer top, frites de luxe een aanrader.

Anoniem Ik
1 MĂ€rz 2021

Precies op tijd en heerlijk eten

Anoniem
28 Februar 2021

Heerlijk!

Patrick
27 Februar 2021

Snel en hulpvaardig

Jo
27 Februar 2021
M.J. van der Werf
26 Februar 2021

Als er een wedstrijd zou zijn om de Gouden Gehaktbal zou ik op het 't Stoepje stemmen !

Anoniem
21 Februar 2021

Op zondagavond binnen 15 minuten bezorgd. Eten was lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thinus
20 Februar 2021

Veel bedankt voor de verse Frites en de heerlijke eten!

Peter
20 Februar 2021
Josien
20 Februar 2021

Heerlijk! Alles was goed heet. Goede kwaliteit en vriendelijke mensen! Snelle bezorging!

Hendriks
19 Februar 2021

Heel goed allemaal hoor. Op tijd, warm en lekker

Anoniem
18 Februar 2021

Weer helemaal goed !

Peter
15 Februar 2021
Marten
15 Februar 2021

prima eten.

M. Kroeze-Heij
15 Februar 2021

De beste snackbar in Oosterbeek

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fem
14 Februar 2021

Altijd goed maar deze keer 2 grote friet die je echt geen grote friet kunt noemen. Ivm andere keren leek dit niet op een grote friet voor deze prijs.

jenny gerritsen
14 Februar 2021

normaal gesproken nooit geen klachten, wij bestellen meestal een pita shoarma zoals nu ook. alleen deze keer vonden we dat er veel minder vlees op het broodje zat als dat er anders op zat. hij smaakte even goed hoor daar niets over te klagen maar het viel ons alle 3 ineens op . en dat vonden we jammer, dus niet een klacht maar een opmerking. miscchien dat jullie dat hebben aangepast zou kunnen natuurlijk. voor de rest weer prima service en ondanks de gladheid snel bezorgd

benedendorp
14 Februar 2021
Maurice
11 Februar 2021

Super kapsalon👌

Jennie
11 Februar 2021

Perfect

Max
7 Februar 2021

Was weer top. Lekker warm en snelle vriendelijke bezorging! Toppers

Anoniem
6 Februar 2021

Helemaal goed en precies op tijd

Thinus
6 Februar 2021

De frites warren niet vers en te crispy (Mogelijk warren die twee keer in de frituur?). De zoete zuur sauce warren niet bezorgd.

Anoniem
4 Februar 2021

Vaker besteld, gewoon weer mooi optijd zoals altijd en lekkere friet, ook de hamburger Top, volgende keer weer.

Ruben Kreuzen
2 Februar 2021