Beoordelingen van 't Stoepje Oosterbeek

Recente recensies

5.0
Hanneke Liethof
vandaag

Zoals altijd super ๐Ÿ˜€ chapeau !:)

Nynke
4 december 2021

Digitaal - bestellen en afrekenen, - op de hoogte gehouden van de actuele status van onze bestelling รฉn keurig op tijd bezorgd. ร‰n heerlijk gegeten! Top!

Corrie de Goeij
2 december 2021

Het was super en lekker warm

Martijn
1 december 2021
Anoniem
29 november 2021

Heerlijk en snel

Ronald van den Born
27 november 2021

was weer prima in orde

anoniem
27 november 2021
Milan
26 november 2021
Hanneke Liethof
22 november 2021

Zoals altijd even goed en heerlijk!:)

Peetje
20 november 2021
Frank
20 november 2021

Vriendelijk personeel, heerlijk eten en ruime keuze en bezorging redelijk op tijd!

Bay & Ed
20 november 2021

Ronald had weer heerlijke dingetjes gemaakt voor ons en het werd nog supersnel bezorgd ook door de baas zelf. Wij waren weer zeer tevreden. We waren alleen vergeten om een sixpack bier te bestellen maar dat was onze eigen schuld.

Anoniem
18 november 2021

Weer perfect

Anoniem
11 november 2021

Door de drukte iets later, maar zeker het wachten waard Heerlijk allemaal

Weer lekker
7 november 2021

Was weer lekker, de hetekip is ook erg lekker van smaak, is echt een aanrader. Ook netjes en correct bezorgd. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert Fiering
7 november 2021

Heb geen op of aanmerkingen.

van Ark
6 november 2021

Was prima, alleen de bestelde patat speciaal was er niet bij geleverd.

Joop
5 november 2021

Prima en snel!

Eric
5 november 2021

Kans van 1 op 4 dat de bestelling klopt. Ik heb altijd mijn supertje met de saus apart. Maar wederom zat het er dit keer overheen. De hoeveelheid friet van het supertje wisseld ook redelijk. De bezorgers en winkelpersoneel zijn altijd zeer vriendelijk.

Corrie de Goeij
3 november 2021

Het was super lekker, toppie

Anoniem
3 november 2021

Helemaal perfect

Martijn
1 november 2021

Zoals vanouds weer super goed! Bedankt Ronald!

De Boer
30 oktober 2021

Snel geleverd en weer prima van kwaliteit!

Robert Fiering
29 oktober 2021

Het eten was goed beetje weinig saus zal wel druk zijn geweest ๐Ÿ˜‚. Mag beter ingepakt worden was een beetje door elkaar gekomen.

Martijn Liethof
27 oktober 2021

Broodje Warm vlees vlees was niet goed doorbakken. En saus lag door de tas. Idem ditto voor de kipburger, niet gewend dit..

Bruno
27 oktober 2021
Van munster
24 oktober 2021

Is zeer goed ontvangen goede kwaliteit en service toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
24 oktober 2021

Kwaliteit, een eerlijke prijs en vriendelijkheid! Aanrader.

Henk
23 oktober 2021

Da's gewoon goeien handel!

Anoniem
23 oktober 2021

Weer toppie

Max
22 oktober 2021

Erg lekker :)

Robert Fiering
22 oktober 2021

Is gewoon goed niets veranderen zo blijven.

Jmt Gwrritsen
15 oktober 2021

Eten wordt altujd snel gezorgd Smaakt goed!!!!! Service prima 10 !!!

Anoniemฤ
14 oktober 2021

Weer helemaal goed, zoals altijd

Hanneke Liethof
14 oktober 2021

Altijd top! Lekker veel verse groenten bij broodje!

Max
11 oktober 2021

Weer helemaal top

Oosterbeek
10 oktober 2021

Het eten is er lekker. De extra bijbestelde jalapenos waren helaas vergeten. De bakjes van de kapsalon lijken (vooral qua friet) leger dan een tijdje geleden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Munster
7 oktober 2021
Henk
6 oktober 2021

Zeer tevreden. Bedankt voor de attentie die we kregen

Sandra
4 oktober 2021

Friet en snacks smaakten weer heerlijk. Helaas was door mij aangegeven dat we saus graag apart wilden. Deze zat toch over de friet heen. Jammer.

Henk
29 september 2021

Helaas kwam de bestelling bijna een half uur later dan was aangegeven. Zodoende kon 1 persoon niet meer mee eten

Inge
24 september 2021

Altijd goed en snel geleverd. Frietjes zijn lekker doorgebakken, top!

SZ
23 september 2021

Goeie friet. Ruime keuze aan snacks. Redelijk op tijd geleverd. Prima snackbar dus!

M Heij
22 september 2021

De beste snackbar in Oosterbeek. Altijd vriendelijk en prima friet !! Uitstekende service !!

de Kok
19 september 2021

Vriendelijke mensen! Het eten was prima, de bitterballen een beetje dunne vulling maar prima qua smaak. De bezorging bijna 3 kwartier te laat, terwijl we toch drie uur daarvoor onze bestelling al geplaatst hadden. Volgende keer gaat het vast beter! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart Machielsen
19 september 2021

Lekkere friet en goede service! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Keijzer
17 september 2021

Goed, zoals altijd!

Robert
17 september 2021

Eten heel goed en super snelle bezorging top!!

Richard
16 september 2021

Weer lekker gegeten, mooi optijd en warm.

Martijn
13 september 2021

Altijd goed eten en vriendelijk personeel, zoals altijd weer top.

Van munster
11 september 2021

Hadden wel vorkjes bij gemogen.

P.
11 september 2021
anoniem
10 september 2021

weer heerlijk, op tijd en lekker warm nog

Martijn
8 september 2021

Top eten zoals gewoonlijk

Hanneke Liethof
5 september 2021

Zoals altijd toppie! ๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
4 september 2021

Prima weer

lekker eten
3 september 2021

Weer lekker gegeten, de salde was ook lekken.

Robert Fiering
15 augustus 2021

Het eten was weer super geen klachten over de bezorging. Mijn code werkte niet daar werd meteen op gereageerd en naar mijn mening goed afgehandeld echt top!!

Hatseflats
15 augustus 2021

Wij vonden de pindasaus nergens naar smaken. Erg jammer. Normaal zit er meer smaak aan.

Wendy
13 augustus 2021
Anoniem
13 augustus 2021

Weer helemaal top

Raimon
11 augustus 2021

Lekker, als altijd!

J.
9 augustus 2021

Altijd goed! Alleen dit keer jammer, dat ik alleen een kroket kreeg, terwijl ik inclusief broodje en frites saus had besteld ;)

Hanneke Liethof
7 augustus 2021

Zoals gewoonlijk super top!

Anne de Bruijn en Roel Visser
6 augustus 2021

Aardige bezorgers en goede service( als er iets is word het altijd goed opgelost)

David
2 augustus 2021
Corrie de Goeij
29 juli 2021

Het eten was super, zag er goed uit en lekker warm

Bram
29 juli 2021

Eten was lekker en warm. Alleen jammer dat als ik 1 euro meer betaal voor een grote friet als nog een normale friet krijg.

Evelyn
23 juli 2021

Snel bezorgd, lekker gegeten.

Miranda
23 juli 2021

Gewoon goed

Lekker
23 juli 2021

Weer lekker gegeten en netjes op tijd klaar

Hans
19 juli 2021

Eten was weer heerlijk. Alleen de pindasaus was dit keer voor het eerst lichter van smaak. De vorige keer was de pindasaus lekkerder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
17 juli 2021

Fantastisch was het..

Ilikefriet
17 juli 2021

Alles was goed zoals besteld. Geen 5 sterren wegens te weinig friet en de bezorger was aan de telefoon tijdens de levering.

Bay & Ed
17 juli 2021

Het was weer super goed geregeld, de blikken die er bij zaten waren ook de juiste temperatuur. Het waren er wel een bietje weinig maar dat was mn eigen schuld.

Marinus
11 juli 2021

Was allemaal weer super lekker!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilikefriet
10 juli 2021

Alles was precies zoals besteld en zelfs eerder bezorgt dan voorspeld.

Jo
9 juli 2021

Top service

Susm
9 juli 2021

Mooi op tijd en frietjes waren heet en knapperig, dit keer wel wat te zout

ronald
5 juli 2021

was wederom weer voortreffelijk. goeie service en top eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Keijzer
2 juli 2021

- Makkelijk bestellen via de site - Meteen bevestiging van bestelling - EXACT op de gevraagde tijd bezorgd (Op vrijdagavond) - Bezorgd door vriendelijke jongeman - Eten was heerlijk Met andere woorden: helemaal super! Onze complimenten!

Lies
1 juli 2021
Irene
30 juni 2021

Vlotte levering, super vers en kwalitatief uitstekend. Kip was erg mals en niet uitgedroogd.

Marilyn
28 juni 2021

Altijd goede friet gehad maar de laatste keren lijkt t alsof de friet niet lang gebakken is. Door de saus is de friet erg slap en papperig. Dit was voorheen nooit. De bestelling was ook binnen 10 minuten na plaatsen geleverd. Misschien iets te snel bereid?

Gerritsen
27 juni 2021

Netjes optijd volgens de gevraagde tijd, friet lekker knapperig en de huis gemaakte bami en slaatje waren fantastisch.

Peter
26 juni 2021

Was weer heerlijk.

wilbert
26 juni 2021

Snel, correct afgeleverd op de camping notabene. Snacks waren prima ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘ Aanrader voor elke kampeerder op Aan Veluwe

Marjolein
21 juni 2021

Alles kwam heerlijk warm en knapperig aan, het Stoepje is terug van weggeweest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
20 juni 2021

Goed eten en snelle bezorging

Wilma van der Post
19 juni 2021

Broodje bal was echt niet lekker Zo de vuilnisbak ingegaan Was niet gesneden maar zo tussen een broodje gelegd Alle vier geproefd maar was echt niet lekker

de Bruijn
19 juni 2021

We zijn altijd tevreden alleen ikzelf gebruik zo min mogelijk zout.we bestellen via de app is het mogelijk om dat ook te vermelden op jullie app friet zonder of weinig zout.

Reactie van 't Stoepje

Als u dit invult bij opmerkingen dan houden we daar rekening mee. En kan de friet zonder of met weinig zout geleverd geworden!

Lies
19 juni 2021
Gerrie
19 juni 2021

Jammer dat de satรฉ niet echt warm was.

R.Melse
17 juni 2021

Smaakte weer prima

Linda
12 juni 2021
Anoniem
12 juni 2021

Weer helemaal top, precies op tijd en heerlijk eten

Ingrid
12 juni 2021

Goede kwaliteit, prijs en snelheid van bezorgen

isa
11 juni 2021

Ik had een supertje speciaal besteld en in de opmerkingen gezegd dat we daarvan de saus apart wilden, maar toen we het kregen zat de saus er gewoon overheen. Hierdoor waren de frietjes helaas helemaal slap geworden.

Anoniem
10 juni 2021

Weer optijd en lekker die eigen gemaakte producten

Renate en jacob
6 juni 2021

Lekkerste friet en snacks van het dorp altijd op tijd bezorgd gewoon top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilikefriet
5 juni 2021

De kwaliteit was goed maar er zou iets meer friet bij het supertje mogen.

Hans Kleefsman
4 juni 2021

De bakjes friet mogen voller. Verder alles meer dan perfect ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

Remon franken
3 juni 2021

Zeer goed zeer lekker en vooral dat je veel zelf maak is extra lekker

CH
29 mei 2021

Helaas voor de 2e x op rij de bestelling niet compleet.

Gerrie
29 mei 2021

Maaltijd was goed verzorgd. Ik zal er zeker nog eens wat bestellen.

Ilonca
28 mei 2021

Prima, lekker goed bereid en ook de milkshake was heerlijk aldus mijn dochter

Ruud
25 mei 2021
Ester sandy
22 mei 2021

Top en snel bezorgt weer ๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿป

Tom Visser
20 mei 2021

Zoals altijd was het eten weer heerlijk. En mooi op tijd.

Jessica
19 mei 2021

Gewoon weer goed en lekker

Bruno
17 mei 2021
Victor Nuijten
15 mei 2021
Peter
15 mei 2021

Bedankt voor het biertje Top.

Sandy ester
14 mei 2021

Top top top 3 kapsalon 1 broodje shoarma snel bezorgt en weer superrrrr lekker ๐Ÿคฉ

Ricardo
14 mei 2021

Vandaag eten besteld, mooi op tijd en lekker warm. Nette bezorger.

Jonne Bannink
8 mei 2021

Super snelle bezorging en altijd erg vriendelijk! Weer heerlijk geborreld met snacks!

Rowana
8 mei 2021

Friet was opgebakken heel hard, zo weggegooid. snacks waren prima

Ester sandy
7 mei 2021

๐Ÿ˜‰

Nanda
6 mei 2021

Lekkere friet pindasaus mag wel een upgrade gebruiken.

Peter
1 mei 2021

Was weer prefect. Snelle bezorging.

Marinus
30 april 2021

Was weer lekker!

Sade
30 april 2021
Ester sandy
29 april 2021

Toppieeeee,weer lekker kapsalon echt de lekkerste uit hele omgeving. Alleen mag de knoflooksaus wel iets meer knoflook in hahaha

Nienke
29 april 2021

Bestelling was mooi op tijd. Frietjes krokant en warm.

Bestellen
28 april 2021

Vandaag een bestelling Gedaan โœ”๏ธ, deze is netjes optijd geleverd volgens afspraak. Volgende keer weer.

Robert Jan
27 april 2021

Het lijkt er op dat de internetbestelling compleet vergeten was. Toen ik na vijf kwartier belde kreeg ik de melding dat het ' nu in het vet ging'. Jammer.

Reactie van 't Stoepje

Beste Robert-Jan We waren uw bestelling gister niet vergeten. Maar aangezien het onverwacht behoorlijk druk was duurde alle bestellingen langer dan normaal, ondanks de inzet van extra personeel. Ook zat u best ver van onze zaak af, waardoor ook de bezorging wat langer duurt. Mvg Angela

Anoniem
27 april 2021

Helemaal goed weer

F p
27 april 2021

Op tijd en goede kwaliteit

Robert Fiering
26 april 2021

Niets op aan te merken

Sandy
21 april 2021

Vandaag voor het eerst kapsalon besteld! Nou daar kan een shoarma boer niet aan tippen zo lekker en mooie fijne klein gesneden niet vette shoarma!! Echt perfecto dank je wel weer voor het lekkere eten.

Peter
17 april 2021

Was weer prima .

Thomas
17 april 2021

Levering 30 min later dan aangegeven tijd. Verder gewoon prima.

Sandra
14 april 2021

Deze keer was, in tegenstelling tot mijn eerdere bestellingen, de bestelling niet helemaal goed. Friet was iets te hard gebakken. En ik had bij mijn bestelling bij de opmerkingen geplaatst dat ik graag de satรฉsaus apart wilde. Dit was helaas niet gebeurd (stond wel gewoon op de bevestiging en de bon). Was dus jammer.

Corrie de Goeij
12 april 2021

Het eten was goed warm en smaakte heerlijk

Peter
11 april 2021

De patat was weer als ouds. Prima gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Reij
11 april 2021
Hans
11 april 2021

Helemaal top. Snacks zijn heerlijk en na aanvraag om friet door te bakken was de friet ook top. Ga zo door Ronald en Angela!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nanda
11 april 2021

1ste bestelling we hebben lekker gegeten en wat zo fijn is meer keus in vega snacks top dank je wel.

Doran
10 april 2021

Snel bezorgd!

Anoniem
10 april 2021

Helemaal perfect, op de minuut af op tijd bexorgd

Anoniem
10 april 2021

Weer top!!! Altijd een goede bezorging !! Netter bezorgers ook ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ Altijd lekker als ik eten haal

Een tevreden klant
8 april 2021

De opmerkingen bij je bestelling worden gelezen en serieus genomen en de bezorgers zijn altijd op tijd, meestal met slechts een marge van plus of min 5 minuten van de door jou aangegeven bezorgtijd. Dat heb ik nog nergens anders meegemaakt. Verder zijn de bezorgers erg vriendelijk en de kwaliteit van het eten is ook gewoon goed :). Als laatste: bij mijn laatste bestelling vlak voor Pasen zaten een paar Paaseitjes en daar werd ik echt heel blij van. Het zijn eenzame tijden, maar van zoiets krijg ik dan even een glimlach op mijn gezicht. Ik ben echt ontzettend tevreden!

Diana
7 april 2021

In een woord Prima!

Marinus
5 april 2021

Was weer lekkerrrr!!!!

HANS
5 april 2021

Friet ondanks doorbakken nog slap. Snacks top behalve kroket die was niet lekker. Hopen dat friet beter gaat worden

Mellor
1 april 2021
Anoniem
1 april 2021

Perfect, heerlijk eten en precies op tijd

Inge
31 maart 2021

Top! Heel klantgericht. Ik kreeg de bestelling die ik via de app had doorgegeven. Bleek ik het belangrijkste niet besteld te hebben: de friet! Binnen no time stonden ze aan de deur en alles nog warm op kunnen eten. Echt top. Daarnaast is het eten ook altind lekker, vooral de elite kroket :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Driesschen
30 maart 2021

Prima service Kwaliteit van het eten ook top Alles goed warm Mooi op tijd bezorgd Aanrader

Peter
28 maart 2021

Wij vonden dat de friet teveel is door gebakken. Te hard sommige stukjes. De snacks waren weer prima.๐Ÿ˜

fem
28 maart 2021

5 sterren behoeft geen toelichting

Bay & Ed
27 maart 2021

Eten was zoals altijd snel, warm en goed en door een keurige bezorger gebracht. Jammer dat er geen gratis blikken bier bij zaten want we hadden wel een beetje dorst. Gelukkig hadden we er zelf nog een stuk of 48. Vanmorgen wel een droge mond trouwens. Maar dat was niet van het eten. ๐Ÿ˜‰

Bob
25 maart 2021

Snelle levering en goede kwaliteit van het eten

Samantha Jansen
25 maart 2021

2 broodjes kroket besteld waarvan 1 met saus en 1 zonder. Beide broodjes geleverd zonder saus. Kroket had ook een aparte smaak. Gaat vaker het eea mis.

Reactie van 't Stoepje

We vinden het vervelend dat het niet helemaal goed is gegaan met uw bestelling. Als u gelijk contact met ons opneemt nadat u de bestelling heeft ontvangen dan hadden we graag samen naar een passende oplossing gezocht.

fem
20 maart 2021

Perfect. Warm en lekker. en..een grote friet was echt een grote friet.HMMM

Jolanda
20 maart 2021

Prima producten voor een goede prijs

Lekker eten
19 maart 2021

Vandaag weer lekker gegeten, broodje warmvlees is top ook de hamburger zijn echte aanraders. Volgende keer weer.

Jolanda
14 maart 2021

Lekker gegeten.

'ronald
14 maart 2021

was weer zeer goed. echt een aanrader

Jolanda Engelen
13 maart 2021
Ilikefriet
13 maart 2021

Alles aanwezig zoals besteld. En zelfs sneller geleverd dan de aangegeven levertijd.

Sander
12 maart 2021

Echt lekkere kapsalon.

Klant
11 maart 2021

Eten op zich goed, maar leek haastklus. Tas was gevallen of zo? Zakjes zaten onder de saus. Verder knoflooksaus bij shaslick vergeten, geen servetjes, geen vorkjes.. Jammer, was eerder altijd prima

Anoniem
10 maart 2021

Weer helemaal goed en snel de pindasaus nagelverd toppie

Anonieme
7 maart 2021

Weer lekker gegeten volgende keer probeer ik de de pittige ipv de zoete spareribs.

Ing
7 maart 2021

Lekker, warm en op tijd.

Gerritsen
6 maart 2021

Heerlijke bal gehakt.!!๐Ÿ˜‹

Wim
6 maart 2021

Houden zich prima aan de tijd afspraak. Bij sommige gerechten is het misschien handig om een foto te plaatsen of een omschrijving.

Anonieme bezoeker
2 maart 2021

Was weer top, frites de luxe een aanrader.

Anoniem Ik
1 maart 2021

Precies op tijd en heerlijk eten

Anoniem
28 februari 2021

Heerlijk!

Patrick
27 februari 2021

Snel en hulpvaardig

Jo
27 februari 2021
M.J. van der Werf
26 februari 2021

Als er een wedstrijd zou zijn om de Gouden Gehaktbal zou ik op het 't Stoepje stemmen !

Anoniem
21 februari 2021

Op zondagavond binnen 15 minuten bezorgd. Eten was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thinus
20 februari 2021

Veel bedankt voor de verse Frites en de heerlijke eten!

Peter
20 februari 2021
Josien
20 februari 2021

Heerlijk! Alles was goed heet. Goede kwaliteit en vriendelijke mensen! Snelle bezorging!

Hendriks
19 februari 2021

Heel goed allemaal hoor. Op tijd, warm en lekker

Anoniem
18 februari 2021

Weer helemaal goed !

Peter
15 februari 2021
Marten
15 februari 2021

prima eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Kroeze-Heij
15 februari 2021

De beste snackbar in Oosterbeek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fem
14 februari 2021

Altijd goed maar deze keer 2 grote friet die je echt geen grote friet kunt noemen. Ivm andere keren leek dit niet op een grote friet voor deze prijs.

jenny gerritsen
14 februari 2021

normaal gesproken nooit geen klachten, wij bestellen meestal een pita shoarma zoals nu ook. alleen deze keer vonden we dat er veel minder vlees op het broodje zat als dat er anders op zat. hij smaakte even goed hoor daar niets over te klagen maar het viel ons alle 3 ineens op . en dat vonden we jammer, dus niet een klacht maar een opmerking. miscchien dat jullie dat hebben aangepast zou kunnen natuurlijk. voor de rest weer prima service en ondanks de gladheid snel bezorgd

benedendorp
14 februari 2021
Maurice
11 februari 2021

Super kapsalon๐Ÿ‘Œ

Jennie
11 februari 2021

Perfect

Max
7 februari 2021

Was weer top. Lekker warm en snelle vriendelijke bezorging! Toppers

Anoniem
6 februari 2021

Helemaal goed en precies op tijd

Thinus
6 februari 2021

De frites warren niet vers en te crispy (Mogelijk warren die twee keer in de frituur?). De zoete zuur sauce warren niet bezorgd.

Anoniem
4 februari 2021

Vaker besteld, gewoon weer mooi optijd zoals altijd en lekkere friet, ook de hamburger Top, volgende keer weer.

Ruben Kreuzen
2 februari 2021

Jullie hebben nieuwe friet en de smaak is goed alleen is het geen krokante friet meer. Dit vinden we erg jammer aangezien we eerst zeer te spreken waren over het eten. Hopelijk gaan jullie toch weer over naar de lekkere krokante friet

r breugelmans
1 februari 2021

Tijd was goed gepland , kip nog lekker krokant en kroket heel goed . Patat niet meer zo krokant maar dat is normaal als het verpakt is en nog een stuk vervoerd moet worden. Voor alles inclusief service TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
31 januari 2021

Smakelijke producten en bezorgd op het afgesproken tijdstip. Erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ja
30 januari 2021

Broodje hamburger was ronduit vies. Friet van zeer slechte kwaliteit. Dit in tegenstelling tot voorgaande keren dat de friet juist heel goed was. Voor ons zo niet meer.

Bay & Ed
30 januari 2021

Hele grote klasse, wij geven jullie altijd een goed review omdat we dan hopen op gratis pattat en bier net zoals de vorige keer. Of was dat omdat we jarig waren ?

John
29 januari 2021

Lekker, volgende keer graag wel de bestelde saus erbij doen.

Marnix
28 januari 2021

Kleffe burger met veel te veel saus, grote friet was half gevuld met veel te veel saus eroverheen. Milkshake de verkeerde smaak. Bij de viandel zat geen Mayo. De frikandel speciaal was te vinden onder de grote hoeveelheid ui. Daarnaast was er een een extra frikandel speciaal en beren hap toegevoegd? De blikjes cola en friet speciaal zijn de enige dingen die goed zijn gegaan. Was de laatste keer.

Reactie van 't Stoepje

We betreuren het dat het zo is gelopen. Helaas is het vanavond niet goed gegaan. We nemen morgen contact met u op, Want dit is zeker niet waar we staan en hoe het had moeten zijn. Alvast onze excuses en u hoort morgen van ons.

R.Melse
28 januari 2021

Kwaliteit weer prima, smaakte heerlijk!

meneer Leissner
27 januari 2021

goede service, goede bezorgtijd en een goede afrekening bij de bestelling. Dit bedrijf is erg vooruit gegaan sinds overname van Big Snack.

Anoniem
26 januari 2021

Lekker die nieuwe verse friet. Op tijd geleverd en bloedje heet nog

Max
25 januari 2021

Was weer top. Lekker warm en snel bezorgd.

Van der Scheur
25 januari 2021

Friet was te lang gebakken, was hard en te donker,voorgaande keren was het prima

Peter Holstege
25 januari 2021
Fam. K.
24 januari 2021

De nieuwe verse frieten zijn heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martine
23 januari 2021

Een uur wachten voor 2 frietjes en snacks vonden we wat lang. Friet was te ver doorgebakken en lauw.

CARRY
23 januari 2021

heerlijke patat en warm vlees. iets meer pindasaus mag.

Thomas
23 januari 2021

Blijkbaar nieuwe soort friet. Was op zich wel lekker maar onaangekondigd. Grootte van een grote friet is iedere keer anders, was wel genoeg. Alles verder exact zoals besteld en keurig op tijd. Bestelsysteem erg gebruiksvriendelijk.

Linda
23 januari 2021
Carola Jansen
23 januari 2021

Weer heerlijk gegeten...en wat een lekkere friet!!! Niet meer switchen maar deze houden! Heerlijk!!!!!!

Bounty
23 januari 2021

vorige keer was ik erg enthousiast en lovend over de bezorgde maaltijd. Deze keer kregen we opgebakken slappe frietjes. Echt een teleurstelling.

Marten
23 januari 2021

Nieuwe patat is heerlijk!

Robert Fiering
22 januari 2021

Het was weer erg lekker. Jammer dat ik mij punten niet meer heb moet weer opnieuw beginnen. Volgens mij heb ik het ook niet gelezen maar goed het gaat om het eten en dat is goed!

M v/d pol
22 januari 2021

Perfect weer zo blij met jullie. Dank dank

Thinus
21 januari 2021

Heerlijk!!

Hanneke Liethof
20 januari 2021

Altijd super top!

M.
18 januari 2021

Friet incl snacks werden binnen 30 minuten geleverd. Eten was voldoende warm. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bay en Ed
15 januari 2021

Ow die bezorger was echt helemaal top, alles helemaal goed bezorgd en super snel. Toppers. Hebben we trouwens wat gewonnen?

OVC'er
15 januari 2021

Top, snel en warm geleverd!

Robert Fiering
14 januari 2021

Het is jammer dat het eten door elkaar is zal wel niet anders kunnen maar het is wel lastig eten als je de saus van de frikandel uit de verpakking moet schrappen. Maar zoals ik al had gezegd zal wel niet anders kunnen.

Gerritsen
11 januari 2021

Kip was goed gebakken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Holstege
9 januari 2021
Lekkerdan
8 januari 2021

Om 17:00 besteld met levering om 18:00 Dit werd volgens de mail 18:20 en werd 18:30. Aangegeven dat bij de vorige keer er amper satรฉ saus bij zat. Nu zat er geen satรฉ saus bij.

Hans heslenfeld
8 januari 2021

Het was echt lekker. Volgende keer sowieso weer hier bestellen. Niks op aan te merken.

Debora
8 januari 2021

Broodje doner was zalig!!!!! Frietjes zijn altijd lekker bij hen. Prima bezorging ook.

Anoniem
8 januari 2021

Weer helemaal perfect

Anoniem
7 januari 2021

Vandaag 07-01 eten besteld, met een gevraagde tijd alles volgens afspraak. Eten was lekker en smakelijk en warm. De volgende keer ga ik hier weer bestellen.

Diana
6 januari 2021

Snelle bezorging, heerlijk van smaak en goed warm.

Anoniem
4 januari 2021

Heerlijk gegeten, lekker warm. Goede service als altijd๐Ÿ‘Œ

hendriks
4 januari 2021

goede friet, ruime porties, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
3 januari 2020

Super goeie kapsalon!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

fem
3 januari 2020

Heerlijk warm en op tijd bezorgd. Kwaliteit ook heeeeeeeeel goed.

Hans
2 januari 2020

Het was heerlijk

Jennie
2 januari 2020

Alles prima in orde

Suzy
2 januari 2020

Vlot bezorgd Goed warm Hoeveelheid friet voor aantal personen was goed

Hesseling
1 januari 2020

Alles was weer lekker En heel vlug bezorgd Door een vriendelijke jongen Het hele team een gelukkig nieuwjaar

Peter Holstege
1 januari 2020
Tiehuis
1 januari 2020

Prima

Robert Fiering
30 december 2020

Niets op aan te merken was perfect het eten de tijd en de bezorging.

Martijn
30 december 2020
Robert Fiering
24 december 2020

Jammer dat ze de knoflooksaus vergeten Zijn. Hadden we nog niet eerder meegemaakt. Voor de rest is het eten en de bezorging goed!

Anoniem
19 december 2020

Weer helemaal top

Robert Fiering
14 december 2020

Het was weer super

Peter Holstege
12 december 2020
Hanneke Liethof
11 december 2020

Super lekker !

Hvb
11 december 2020

Supersnel bezorgd en lekker!

Corrie de Goeij
11 december 2020

Het eten was super en goed warm, bediening en bezorgen, toppie hoor ๐Ÿ‘ ๐Ÿ˜€

Anoniem
10 december 2020

Weer helemaal perfect

Patrick
9 december 2020

Goed en snel bezorgd, ook lekker warm, de salade was ook lekker.

Rinske
6 december 2020

Eten was heerlijk. Door drukte zou de bezorging iets langer duren, contact opgenomen en gevraagd of het eerder kon ivm kleine kinderen en ze waren er een half uur eerder dan gedacht, top!! Super bedankt hiervoor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
5 december 2020

Echt lekker eten. Wij gaan bij het stoepje vaker bestellen.

Peter Holstege
5 december 2020

Iets beter op bestelling lijstje kijken. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

fem
5 december 2020

Het was weer goed. Lekker warm en op tijd.

Gert
4 december 2020
Peter Holstege
28 november 2020

Gewoon goed

Remco
28 november 2020
Hanneke Liethof
27 november 2020

Super lekkere en verse kapsalon ! Altijd super bij jullie! Aanrader ๐Ÿค—

Cor
23 november 2020

Zag er heerlijk uit smaakte goed Snel en keurig bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

fem
21 november 2020

Bel maar even. Zal ik zeggen dat de klok op wintertijd moet.

Reactie van 't Stoepje

De klok was al aangepast! Echter was klok kijken heel lastig vandaag, maar de volgende keer zullen we weer netjes optijd bezorgen en niet een uur te vroeg.

Peter Holstege
21 november 2020
Elzinga
21 november 2020

Snel en lekker. Top

Renate
20 november 2020

Super kwaliteit snel bezorgd ook heeerlijk

Hellen van der horst
20 november 2020

Heerlijke maaltijd gegeten. Zeer vriendelijke bezorger!

Janssen
19 november 2020

Top top top

Bas Heij
16 november 2020

Bestellen ging makkelijk, en duidelijk. De bestelling was er ook op de door mij ingevulde tijd. En dan niet te vergeten het eten. Perfect! Ik heb zitten smullen! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diane
15 november 2020

Super snel, heet bezorgd en lekker! Zeker voor herhaling. ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Peter Holstege
14 november 2020

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Anoniem
13 november 2020
martijn van maanen
9 november 2020
Lia
8 november 2020

Alles weet top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
7 november 2020

Perfect zowel het eten als de bezorging

Sandy
6 november 2020

Top top top

Gerard
6 november 2020

Netjes optijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Eten was lekker en goed warm. We gaan hier vaker bestellen

Ineke
31 oktober 2020

Foutje van de vorige keer is hersteld. Prima geregeld! Eten is lekker en de service goed.

Yvette
31 oktober 2020
Gijs
30 oktober 2020

Prima snackbar. Goede service

Karin
28 oktober 2020

De frietjes waren prima. Kroketje en kipkorn ook. Het kippetje was echt niet lekker. Slap velletje en een flauwe smaak. Het laatste niet nog een keer voor mij. Verder vlotte bezorging.

Netten
26 oktober 2020

Prima, friet was genoeg en snacks waren goed gebakken. Kaas soufflรฉ alleen volgende x niet onder andere snacks leggen, nu was het gebarsten (qua smaak geen probleem overigens)

MW
25 oktober 2020

Dik tevreden. Prima snacks, goed warm en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.